Tonymoly | I'm Real Seaweed Sheet Mask


De I’m Real Sheet Masks zijn volgens mij de gekendste producten van TonyMoly. In het verleden testte ik al het Aloe Mask Sheet Moisturizing uit. Ik heb nog heel wat varianten liggen waarvan ik onlangs het Seaweed masker uitprobeerde. Vandaag laat ik jullie zien wat ik ervan vond. 
Het I'm Real Seaweed Sheet Mask richt zich op het hydrateren, voeden, reinigen en kalmeren van de gestreste, vermoeide of geïrriteerde huid. Het gezichtsmasker bevat zeewier wat intens hydraterend en antioxiderend is en zorgt voor een gezonde, zachte en stralende huid.

Hoe te gebruiken?
Je brengt het masker aan op een droge en gereinigde huid. Laat het 20 à 30 minuten intrekken. Verwijder daarna het masker en masseer het overgebleven serum in je huid tot alles geabsorbeerd is.

Ingrediënten:
Water, Glycerol, Butyleenglycol, PEG / PPG-17/6 Copolymeer, Panthenol, PEG-60 Gehydrogeneerde Castorolie, Chloorfenesine, Xanthaangom, Fenoxyethanol, Extract Van Fucus Vesiculosus, Fenyltrimethicon, Carbomeer, 1,2-Hexaandiol, Propaandiol, Tromethamine, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Glacier Water, Dipalium Glycymhizate, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anijs) Fruit Extract, Alantoïne Disodium EDTA, Parfum. 
Meteen als je de verpakkingen opende kwam een frisse geur je tegemoet. Het masker voelde heel vochtig aan maar wanneer je deze op je gezicht hebt drupt deze niet. Gelukkig maar. Het masker paste goed aan op mijn gezicht en voelde ook aangenaam aan. Het overblijvende serum heb ik erna nog wat ingemasseerd. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan. Het gaf de oppepper die mijn huid kon gebruiken.

De I’m Real maskers van TonyMoly kan je online kopen voor ongeveer € 5,00.

Wat denken jullie van een maskertje met zeewier? Iets voor jullie?


Reacties