Institut Esthederm


Op de Ladies Night bij Oximi leerde ik het Franse merk Institut Esthederm kennen. Tijdens een kleine workshop mochten we enkele producten testen. Ik was heel benieuwd geworden en nam een Christmas Cracker (ja, je leest het goed) mee. In die Cracker zaten vier van hun bestsellers en die testte ik uit voor jullie.Deze set bevat een hele verzorgingsroutine, van een reiniger tot een voedende crème, die helpt om de glans en de jeugdigheid van de huid te behouden.

Osmoclean Crème Douce Désincrustante


De Osmoclean Crème Douce Désincrustante is een exfoliërende gezichtsreiniger die niet alleen de huid reinigt maar ook de opperhuid verzacht. Je brengt deze reiniger aan op de droge huid. Masseer in kleine cirkelvormige bewegingen het product in en spoel daarna af. Deze reiniger doet goed zijn werkt en reinigt de huid grondig.

Osmoclean Masque Gomme Clarifant

De Osmoclean Masque Gomme Clarifant is een zachte behandeling die de dode huidcellen verwijdert, de poriën vermindert en verfijnt. Je brengt het masker aan in een dikke laag over het hele gezicht en in de nek. Na een paar minuten masseer je je gezicht en spoel je het daarna af met schoon water. Je mag het master 1 tot 2 keer per week gebruiken. 
Dit masker is wel speciaal om te gebruiken. Wanneer je het wil inmasseren voelt het aan als een soort gomsel. Hierdoor is het ook wel gemakkelijk te verwijderen. 

Eau Cellulaire Brume

De Eau Cellulaire Brume is een echte hydratatiebom. Deze mist bewaart de gezondheid en frisheid van uw huid. Je huid is beter gevoed, stralender en zichtbaar jonger. Je mag deze mist op je gezicht en lichaam sprayen van zodra je er behoefte aan hebt. 
De spray voelt fris en aangenaam aan op de huid. Ik gebruik deze net na het reinigen en voor ik mijn nachtcrème aanbreng. 


Eau Cellulaire Crème Hydratante Fondante

Als laatste is er de Crème Hydratante Fondante, een romige crème die de huid diep revitaliseert en beschermt tegen externe agressies. De huid wordt dag na dag geregenereerd en zichtbaar helderder. Deze crème breng je 's morgens en ‘s avonds aan op het hele gezicht en hals. 


De crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in de huid in.

Ik ben deze producten in een routine gaan gebruiken, met 2 maal per week het masker. Mijn huid voelt en ziet er goed uit. Ze voelt ook veel zachter aan. Het was mijn eerste kennismaking met het merk en het is mij goed bevallen. Ik ben heel tevreden over deze producten en ben benieuwd naar de rest van hun gamma.

De producten van Institut Esthederm zijn te koop bij Oximi of in bepaalde schoonheidsinstituten.

Kenden jullie Institut Esthederm al?


Reacties