Event | Oximi Ladies Night + mini-shoplog

 

Eind vorig jaar opende in Edegem een waar beauty walhalla met meer dan 8.000 producten gewijd aan gezondheid, beauty en welzijn.

Vorige week mocht ik aanwezig zijn op hun Ladies Night. Vandaag neem ik jullie mee naar deze prachtige winkel. 
Bij OXIMI dat alles draait om jezelf verwennen en je goed in je vel voelen. Je mag er voelen, ruiken, testen en beleven. Ze spelen in op al je zintuigen. Je kan er niet alleen shoppen maar je kan er ook terecht voor beauty- en welzijnsadvies. Er zijn experten aanwezig met een grote kennis op vlak van diëtiek, dermatologie en gezondheid.

Wat meteen opvalt als je binnenkomt is dat het geen gewone winkel is. Overal zie je planten hangen wat het ook heel gezellig maakt.

Tijdens de Ladies Night waren er allerlei mini-workshops. Wij volgden er van Studio Esthederm, Payot en Erborian. 


Ik weet dat ik een low-buy had maar mijn oogcrème van La Roche-Posay was op en had dus een nieuwe nodig. Voor de rest heb ik nog een pakketje met mini’s gekocht van Institut Esthederm. Dit merk bestaat al bijna 100 jaar maar is vrij nieuw in België en wordt voornamelijk gebruikt in salons. Na het testen van enkele producten op het event was ik heel benieuwd geworden naar de producten en kocht ik dit travelsetje. Samen met mijn zus heb ik dan nog enkele maskertjes van het Griekse merk Apivita gekocht die we kunnen delen want er zitten er 2 in elke verpakking. Als laatste kocht ik de Eye Decompress van Talika. We kregen die avond 20% dus dat was mooi meegenomen. 

We kregen ook nog een leuke goodiebag mee. 
 

Je kan Oximi terugvinden op de Mechelsesteenweg 40 te 2650 Edegem of op Chaussée de Bruxelles 511 in 1410 Waterloo.

Kenden jullie Oximi al?

Reacties

  1. Ik heb echt nog nooit van 95% van deze merken gehoord! 😅 Lijkt me wel gezellig, zo'n ladies' night.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten