Jowaé | Oil-in Gel Cleanser & Oxygenating Exfoliating Cream


Vorig jaar op de Oona Beauty day maakte ik voor het eerst kennis met het nieuwe merk Jowaé. Alleen al door de leuke verpakkingen werd ik aangetrokken tot het merk. Al eerder kon je een review lezen van de Hydrating Water Mist en vandaag laat ik jullie nog 2 producten zien: de Oil-in Gel Cleanser en de Oxygenating Exfoliating Cream.


De Oil-in Gel Cleanser en de Oxygenating Exfoliating Cream zijn 2 verschillende producten maar hebben toch hetzelfde doel: de huid reinigen op hun eigen manier. 


Oil-in-Gel Cleanser

De Oil-in-Gel Cleanser is een reinigingsgel die make-up verwijdert, de huid zachtjes reinigt, onzuiverheden en opgehoopte vervuiling elimineert. Daarnaast herstelt deze ook de teint, houdt de hydratatie op peil, beschermt de huid en ontgift. Deze unieke formule creëert een beschermende sluier over de huid, waardoor de hydrolipidenfilm behouden blijft en waardoor de huid zachter blijft.
De hoofdingrediënten zijn de antioxidant lumifenolen, een gepatenteerde werkzame stof afkomstig van een plant met de naam Sempervivum Tectorum. Dit helpt de huid weerstand bieden tegen externe agressies en vervuiling. Pioen-extract is een anti-oxidant en ontstekingsremmend ingrediënt, evenals een glansmiddel. Jojoba-olie is een rijke bron van tal van vetzuren, hydrateert en verbetert de huid herstellende vermogens.

Hoe te gebruiken?
Breng 's morgens en' s avonds wat product aan om de droge huid. Masseer zachtjes en voeg water toe om de formule te emulgeren. Spoel daarna de huid goed af.

Dit product is heel aangenaam en zorgt ervoor dat de huid goed gereinigd wordt.

Oxygenating Exfoliating Cream

De Oxygenating Exfoliating Cream is een delicate verzorging die de dode huidcellen verwijdert evenals onzuiverheden en opgehoopte vervuiling. Daarnaast zorgt het voor een detox-effect en verlicht het de teint. De crème is verrijkt met de antioxiderende eigenschappen van lumifenolen en pioen-extract, en zachte exfoliërende korrels van volledig natuurlijke oorsprong. 

De hoofdingrediënten van deze crème zijn net als bij de Oil-in-Gel Cleanser de antioxidant lumifenolen en Pioen-extract. Zachte korrels van volledig natuurlijke oorsprong voorzien de huid van een delicate exfoliërende werking. 

Hoe te gebruiken?
Breng de Oxygenating Exfoliating Cream aan op een vochtige huid. Masseer zachtjes in en spoel daarna goed af. Er wordt aangeraden om deze crème één tot twee maal per week te gebruiken.

Deze crème heeft een korrelige structuur. De milde deeltjes reinigen mijn huid zachtjes en maken de huid ook heel zacht. Met exfoliërende producten op mijn gezicht ben ik altijd wat bang dat ik irritatie ga ondervinden maar dit was niet het geval.

Beide producten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, minerale oliën, parabenen, siliconen, SLS, SLES, zeep of synthetische kleurstoffen.

Ik ben heel tevreden over beide producten. Ze zijn heel verschillend in structuur en doen wat ze beloven. Ze voelden aangenaam aan de huid en reinigen mijn huid goed. Ik ben heel benieuwd naar de andere producten van dit merk.

De producten van Jowaé zijn te koop bij de apotheek.

Kenden jullie het merk Jowaé al?

Reacties