Cien | Dry Shampoo Sweet Pink


Sinds er op een event mij aangeraden was om mijn haar minder te wassen en meer droogshampoo te gebruiken probeer ik allerlei soorten uit. Vandaag eentje dat ik onlangs bij Lidl zag liggen. Ze verkopen twee soorten en ik ging voor Sweet Pink, eentje met een bloemige geur.

Mijn haar wordt nogal snel vet en daarom was ik het bijna elke dag, wat niet echt goed is voor je haar. Daarom dat ik nu wat meer een droogshampoo ga gebruiken omdat ik hierdoor een wasbeurt kan uitstellen.

Normaal gezien gebruik ik altijd droogshampoo’s van Colab, maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Toen ik deze van Cien zag liggen en aangezien deze maar € 1.49 kost moest ik deze natuurlijk eens uittesten. Hoe gebruik je nu een droogshampoo?
Voor gebruik moet je de bus goed schudden. Daarna spray je op ongeveer 20 cm van je haar met de droogshampoo op je haar. Masseer het product in in het haar en laat dit kort inwerken. Vervolgens goed doorkammen.

Ingrediënten:
Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat, Oryza Sativa Rice starch, Cetrimonium Chloride, Parfum, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Eugenol.

Wanneer je de droogshampoo op je haar sprayt komt er meteen een bloemige geur op je af. Jammer dat deze erna weer snel verdwijnt. Net zoals bij andere droogshampoos geeft ook deze een witte waas maar wanneer je het product inmasseert verdwijnt deze. Meestal ziet je haar er wat dof uit maar dat is hier zeker niet het geval. Mijn haar ziet er weer schoon uit en ik heb ook meer volume.

De verpakking vind ik ook heel leuk en moet zeker niet onder doen voor de grotere merken. De spraykop werkt goed en verdeelt het product goed over het haar.

De Dry Shampoo kost € 1.49 en is te koop bij Lidl. Ik heb geen idee of deze droogshampoo in het vaste gamma zit maar ik hoop van wel want ik ben er heel tevreden over.

Gebruiken jullie droogshampoo? Welke kunnen jullie mij aanraden?

Reacties

  1. Ik was ook iedere dag mijn haar. Heel slecht, en het wordt ook heel snel vet juist daardoor, maar ik kan gewoon niet zonder haar wassen 's ochtends. Ik voel me niet compleet dan ofzo? Droogshampoo heb ik vaak geprobeerd maar het blijft het gewoon nét niet voor me. Ook dat volume wat je er gratis bij krijgt, vind ik meestal 3x niks haha. Dit product is dan wel weer ideaal, niet zo duur als Batiste maar ziet er wel net zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt iedere dag? Dat is inderdaad niet zo goed. Ik gebruik de droogshampoo 's ochtends wanneer het nodig is en dan was ik mijn haar 's avonds.

      Verwijderen

Een reactie posten