Balea | Avocado & Honig Tuchmaske


Op Instagram had ik al verschillende malen het Avocado & Honig Tuchmaske van Balea voorbij zien komen. Ik was er heel benieuwd naar en was dan ook blij dat ik het masker tegen kwam bij mijn laatste bezoekje aan DM. Het Avocado & Honig Tuchmaske zorgt voor een stralende teint. De combinatie van avocado en honing helpt de huid te kalmeren, hydrateren en regenereren. Je huid voelt gladder en zachter aan.

Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Propanediol, Hydroxyethyl Urea, Honey Extract, Coco-Glucoside, Royal Jelly, Honey, Propolis Extract, Persea Gratissima Oil, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Panthenol, Glycine Soja Seed Extract, 1,2-Hexanediol, Trehalose, Hydroxyethylcellulose, Hydroxyacetophenone, Niacinamide, Sclerotium Gum, Hydroxylated Lecithin, Dipotassium Glycyrrhizate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Parfum.

De verpakking van dit masker vind ik heel origineel. Het lijkt op een honing pot met de afbeeldingen van honinggraten en avocado. Op de achterkant van de verpakking kan je terugvinden hoe je het masker moet gebruiken.

Meteen toen ik de verpakking opende kwam de zoete geur van honing mij tegemoet. Het masker voelde vrij vochtig aan maar drupte niet gedurende de tijd dat ik het masker op had. Het paste ook mooi aan op mijn gezicht en voelde fris aan. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Ik ben blij dat ik nog een back-up ervan gekocht heb. 


Het Avocado & Honig Tuchmaske kost € 0,95 en is tijdelijk te koop bij DM.

Zegt een gezichtsmasker met honing jullie iets?


Reacties

  1. Inderdaad een tof vormgegeven verpakking, zeg! Ik heb ooit eens een peel-offmasker van Dr. van der Hoog gebruikt, ik geloof dat het Healing Honey heette. Die geur vond ik inderdaad geweldig lekker! ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten