Op # April


Het is weer bijna het einde van de maand en dan laat ik jullie een kijkje nemen in mijn beauty prullenmand. Deze maand heb ik heel wat minder opgebruikt dan de voorbije maanden. Kijk je mee? 


Gezichtsverzorging:

Cien Cellular Beauty Serum
Het serum is het eerste product van de Cellular Beauty lijn die ik opgemaakt hebt. Ik gebruik de hele lijn in combinatie met elkaar. Mijn huid zag er goed uit, voelde zacht aan en ik heb zelden last gehad van onzuiverheden. Ik vond het een heel fijn serum. Jammer dat het niet in de vaste collectie zit.

Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum

Met het Instant Effect Eye Serum heb je meteen resultaat. Je brengt het aan onder de ogen en bijna meteen voel je een tinteling waardoor je weet dat het product echt begint te werken. De huid onder mijn ogen ziet er wat strakker uit. Ideaal voor een feestje of na een vermoeiende nacht.


Haarproducten:


Living Proof Perfec Hair Day

Dit is 5-in-1 styling treatment dat het haar zacht maakt, volume geeft, voedt, sterker maakt en doet glanzen. Mijn haar zag er goed uit. De producten van Living Proof zijn niet echt goedkoop dus deze zal ik niet meer opnieuw aanschaffen.

Inecto Super Shine Argan Shampoo en Conditioner
Beide producten zijn natuurlijk en maken het haar goed schook. Je hebt maar weinig product nodig dus met de flessen van 500 ml kan je heel lang doen.

Maskers:

Balea Calm Coco Sheetmask
Het Calm Coco Sheetmask is één van de beste maskers dat ik de laatste tijd gebruikt heb. Niet alleen het masker doet goed zijn werk maar het ruikt ook nog eens lekker. 


L’Oréal Elseve Dream Long Steam Mask 
Dit is een zelfwarmend masker voor lang beschadigd haar. Je brengt het product aan op je haar en doet daarna het bijgeleverde kapje over je haar. Je voelt het warm worden. Daarna je haar goed uitspoelen. Mijn haar voelde erna lekker zacht aan en had ook meer volume.

Talika Eye Decompress
Dit is een verzorgend en verzachtend oogmasker waarmee donkere kringen en wallen verminderen. Je moet eerst het serum bij het masker doen zodat dit het product kan absorberen en daarna leg je het masker op je ogen. De huid rond mijn ogen voelde heel zacht en gehydrateerd aan.


Too Cool for School Egg Cream Mask
Het Egg Cream Mask richt zich op het verminderen van de poriën en de vette huid. Het masker voelde aangenaam aan op de huid en maakte mijn huid zacht. Zelf heb ik weinig last van een vette huid.

Action Hydrogel Under Eye Mask
Dit oogmasker kocht ik bij de Action. Het hydrateert en verzacht de huid onder de ogen. De patches zelf zien er heel leuk uit met de kanten opdruk.

Allerlei:

Teddy Care Shampoo
Deze shampoo van de Action heb ik gebruikt om mijn kwasten schoon te maken.

Bioré Nose Strip
Deze neusstrip met tijgerprint verwijdert goed de onzuiverheden op mijn neus. Niet alles is weg maar toch het meeste.

Balea Gezichtstrips

De gezichtstrips gebruik je op je voorhoofd en kin. Het is hetzelfde principe als een neusstrip. Eerst je huid vochtig maken (goed vochtig want anders kan het pijnlijk zijn om ze erna te verwijderen) en dan de strips aanbrengen. Ze verwijderen goed de onzuiverheden op die plekken. 

Ook Rui heeft heel wat opgebruikt de voorbije maand:

SauBär Traum-Schön-Bad
Deze badkristallen met lavendel en vanille moeten zorgen voor een goede nachtrust van de kindjes. Mijn zoontje vond het leuk dat het water blauw was maar of hij hierdoor beter of gemakkelijker sliep weet ik niet.

SauBär Knister-Bad

Mijn zoontje vond deze knetterstukjes superleuk. Je hoorde ze in het water goed knetteren.

Filip heeft ook enkele producten opgebruikt in april:

Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
Één van Filip zijn favoriete deodorants.


Hebben jullie veel producten opgebruikt in april?

Reacties

  1. Die producten van Inecto heb ik intussen ook al meerdere keren opgemaakt. Je doet er inderdaad echt een eeuwigheid mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die bad goodies voor kids lijken me leuk. Ik kocht een tijdje geleden goedkope bruisballetjes bij Kruidvat voor Alexia. Maar het zij meer bad fizzers. En die vond ze niet leuk. Ofwel is ze gewoon nog te klein.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten