Balea | Calm Coco Sheetmask


Rond de feestdagen bracht Balea een limited edition maskertje met kokos uit. Ik was hier heel benieuwd naar en was dan ook blij dat ik dit onlangs nog tegenkwam bij DM. Vandaag vertel ik jullie hier meer over.

Het Calm Coco Sheetmask richt zicht op de intensieve hydratatie. Het bevat kokoswater wat de huid hydrateert en doet ontspannen. Dit masker zorgt voor een frisse en stralende teint en een zijdezachte huid. De exotische kokosnotengeur laat je het dagelijkse leven vergeten en doet je wegdromen naar een zalige vakantie.


Hoe te gebruiken?
Haal het masker uit de verpakking en plaats het op je gereinigde gezicht. Laat gedurende ten minste 10 minuten zitten en verwijder vervolgens het masker. Masseer het overgebleven serum voorzichtig in. 

De verpakking van het masker ziet er heel exotisch uit met die kokosnoten. Het doet meteen aan vakantie denken.

Meteen toen ik de verpakking opende kwam er mij een kokosgeur tegemoet. Het masker paste mooi aan op mijn gezicht en het voelde aangenaam en fris aan op de huid. Na 10 minuten heb ik masker verwijderd en heb ik het overgebleven serum wat in gemasseerd. Mijn huid voelde erna zacht en gehydrateerd aan. Een hele tijd na het masker bleef ik de kokosgeur ruiken wat mijn zeker niet stoorde. Ik vind het zo jammer dat ik maar 1 exemplaar van dit masker gekocht heb.

Het masker is geschikt voor alle huidtypes en is vrij van glutenvrij, alcohol, aluminium, kleurstof, nanodeeltjes, parabenen, paraffine, mineralen. Daarnaast is het ook veganistisch.

Het Calm Coco Sheetmask kost € 0,95 en is te koop bij DM.

Zijn jullie ook zo gek op kokosgeuren?


Reacties

  1. Deze ken ik nog niet maar ga hem wel meenemen als ik weer bij DM ben ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten