Living Proof | Perfect Hair Day Travel Kit


De laatste tijd heb ik heel wat shampoos en conditioners gekocht.  Diegene waar ik het meest naar benieuwd was waren de producten van Living Proof en die laat ik jullie vandaag zien. Ik kocht de Perfect Hair Day Travel Kit toen ik in de VS was.


Perfect Hair Day-lijn bevat alles om te voldoen aan de 5 belangrijkste voordelen voor mooi en gezond haar: volume, kracht, verzorging, gladheid en gepolijst haar. En geef toe, wie wil geen mooi haar zoals Jennifer Aniston? Zij is mede-eigenaar en gezicht van dit Amerikaans merk. 

De Perfect Hair Day Travel Kit bevat 3 producten:
- Perfect hair Day (PhD) Shampoo
- Perfect hair Day (PhD) Conditioner 
- Perfect hair Day (PhD) 5-in-1 Styling Treatment

Perfect hair Day Shampoo
De shampoo bevat de gepatenteerde 'Healty Hair Molecule' (OFPMA) die een gewichtloos schild vormt rond elk haartje en ervoor zorgt dat al het vuil en olie afgestoot wordt zodat je haar minder gewassen moet worden.Perfect hair Day Conditioner
Net als de shampoo bevat ook de conditioner de Healty Hair Molecule' (OFPMA). Deze zorgt er ook voor dat je haar sterker, gezonder en beter handelbaar is.Perfect hair Day 5-in-1 Styling Treatment
Naast de Healty Hair Molecule' (OFPMA) bevat dit Treatment ook de Volumizing Molecule (PBAE). De behandeling zorgt ervoor dat je look langer in model blijft en het breken van je haar vermindert.  Je brengt het aan op schoon vochtig haar van aanzet tot de puntjes. Voor een optimaal resultaat gebruik je een föhn. Ik breng deze Treatment altijd aan nadat mijn haar al lichtjes gedroogd is. Ik gebruik het wel enkel in combinatie met de shampoo en conditioner van Living Proof.De PHD-lijn is vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en oliën en is geschikt voor alle haartypes. Zelfs voor gekleurd en chemisch behandeld haar. 

Ik geef toe dat ik mijn haar niet minder was dan ervoor. Zeker niet als ik het Treatment erna gebruik. Voor de rest ben ik best tevreden met deze producten maar voor mij persoonlijk zijn ze niet echt de hype waard. Zeker niet omdat ze toch niet zo goedkoop zijn.  

Gebruiken jullie producten van Living Proof?

Reacties

 1. Jammer dat ze de hype niet waard zijn, eerlijk gezegd kende ik ze niet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk omdat ze niet zo gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

   Verwijderen
 2. Ik ken de producten alleen door erover te lezen. Ze zien er nochtans wel veelbelovend uit - of misschien wil ik nog steeds het haar van Jennifer Aniston, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was toch een klein beetje teleurgesteld omdat ik er al zoveel goed over gelezen had.

   Verwijderen

Een reactie posten