Bioré Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore StripsDe producten van Bioré wou ik allang eens uittesten. Toen ik deze reinigingstrips met tijgerprintje zag liggen besloot ik om ze toch maar eens uit te proberen. Benieuwd of deze echt zo goed werken?

De Bioré Deep Cleansing Pore Strips werken als een magneet, en verwijderen meteen diep vuil, olie en mee-eters, zodat je huid weer schoon wordt. En dit in slechts 10 minuten. Wanneer je regelmatig een strip gebruikt, zal je minder last hebben van verstopte poriën en het uiterlijk van de poriën zal zelfs verminderen.


Hoe te gebruiken?
Zorg ervoor dat je huid gereinigd is. Maak daarna je neus vochtig want op een droge huid plakt de strip niet. Verwijder het plastic van de neusstrip en plak de strip op je neus. Zorg er wel voor dat deze mooi aansluit op je neus. Wacht 10 à 15 minuten tot de strip hard geworden is. Daarna kan je deze voorzichtig verwijderen. Moest dit moeilijk gaan kan je deze wat vochtig maken. Achtergebleven restjes op je huid kan je gewoon afspoelen. Voor de beste resultaten gebruik je best wekelijks een poriestrip. 


Ingrediënten:
Polyquarternium-37, Silica, Water, Glycerin, Polysilicone-13, Peg-12 Dimethicone, Titanium Dioxide, Methylparaben, Aluminium Hydroxide, Butylene Glycol, Stearyl Glycyrrhetinate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract.

In het doosje zitten zes strips die elk apart verpakt zijn. Heel hygiënisch dus en handig om mee te nemen om vakantie bijvoorbeeld. Op de verpakking staat ook duidelijk uitgelegd hoe je de porie strips moet gebruiken.

Zelf heb ik veel last van zwarte puntjes om mijn neus. Ik heb al verschillende neusstrips getest maar telkens werd er slecht een deel van het ‘vuil’ verwijderd. Deze neusstrips zijn gemakkelijk aan te brengen. Ik had ook geen last om ze te verwijderen, alleen bleef er wat restjes van de ‘lijm’ achter, maar die kan je gemakkelijk met water verwijderen. De strip hing vol met vuil. Ik had de indruk dat ze toch veel meer verwijderen dan de andere die ik getest heb maar ik vond wel dat toch niet alles weg was. Denk dat dat ook niet echt mogelijk is.

Ik kocht de strips onlangs met korting bij Kruidvat.

Hebben jullie al eens een poriestrip gebruikt?

Reacties

 1. Ik gebruikte vroeger wel eens zo'n strips, maar dat is lang geleden. Eigenlijk zou het geen kwaad kunnen om dat nog eens te doen. Toch maar eens over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit zo'n poriestrip gebruikt maar ik moet zeggen dat ik er wel benieuwd naar ben! Mijn huid is alleen wel erg gevoelig dus het is altijd maar de vraag hoe mijn huid hierop gaat reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb wel eens van die zwarte strips gebuikt daarvoor, had toen het gevoel dat het wel wat vuil weghaalde maar lang niet alles. Toch vond ik ze wel fijn om af en toe te gebruiken. Deze zien er wel enorm leuk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het principe dat het werkt als een magneet klinkt me goed in de oren zeg! Ik heb nog nooit zo'n strip gebruikt, maar wil het best eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moest wat lachen, 'het werkt als een magneet' - nou die zwarte puntjes zijn geen ijzervijlsel hoor :) Ja, ik heb wel al eens strips gebruikt, maar zoals je zegt, het haalt wel wat weg, maar alles... ik vraag me af of ze beter zouden werken als je eerst je poriën opent door bv boven wat stoom te gaan hangen ofzo...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yep, exact dezelfde heb ik ook gebruikt. En voor het eerst overigens. Ik was best tevreden. Denk ook niet dat het mogelijk is om alles weg te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super benieuwd naar deze strips. Ik heb er eigenlijk alleen nog maar goede dingen van gehoord. Dat zo'n strip al het vuil kan verwijderen zou ik ook niet verwachten. Ik vind het al goed klinken dat ie beter is dan andere strips die je hebt getest! Top!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten