Maart Masker Challenge: het resultaat!

Vorige maand deed ik een Masker Challenge en nam mezelf voor om elke dag een maskertje gebruiken. Het is me niet gelukt om elke dag een maskertje te gebruiken maar toch heb ik heel vaak de tijd genomen voor wat me-time. Vandaag laat ik jullie de maskertjes zien die ik gebruikt heb en hoe ze mij bevallen zijn.

Het Revitalift Filler Tissue Mask is een heerlijk verfrissend en hydraterend masker. Het voelt heel fijn aan op de huid en je gelaat krijgt een echte hydratatieboost. Eén van mijn favoriete maskers van de laatste maanden.


Hoe leuk zien deze gouden oogmaskers er uit? Ze maken de huid onder mijn ogen heel zacht en laten je er minder moe uit zien.


This Hair Mask is Bananas
Dit haarmasker kocht ik bij Action en het ruikt zo lekker naar bananensnoepjes. Mijn haar voelt erna altijd heel zacht aan.

Scholl ExpertCare Voetenmasker
Het Expert Care Voedend Voetenmasker is een intensief voedend voetmasker dat ervoor zorgt dat je voeten weer zacht aanvoelen en dat doen ze ook. Na gebruik voelden mijn voeten heel zacht en gehydrateerd aan.

A’Pieu Icing Sweet Bar Sheet Mask Pineapple
Het Icing Sweet Bar Pineapple is een dun sheetmask met ananasextract, hyaluronzuur en plantenextracten om je huid te hydrateren en te verzachten. Het masker voelde heel vochtig en fris aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Het masker geeft echt een hydratatie boost en ik denk dat dit heerlijk zou aanvoelen na een dagje zonnen.


Patchology Flashpatch Rejuvenating Eye Gels
De Eye Gels helpen om de huid rond de ogen te ontzwellen, de droge huid te hydrateren en zorgen ervoor dat je er minder gaat uitzien. De patches voelen aangenaam op de huid. Je voelt amper dat je de oogpatches gebruikt. De huid onder mijn ogen voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

Sand & Sky Australian Pink Clay Mask
Een kleimasker dat je huid zuivert en je poriën vermindert. Het voelde wat branderig aan bij het aanbrengen maar dat gevoel verdween na een tijdje. Gelukkig maar. Ik las ergens dat dat normaal is. Mijn huid voelde wel schoon aan maar wel droog. Dat is natuurlijk snel opgelost door een crème er op te smeren.

Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food Hair Mask
Een haarmasker met aloë vera dat je haar een hydratatie boost geeft. Mijn haar voelt erna glad aan en heeft ook veel meer volume.

The Mask Dr. Smoothing & Moisture Retention Hyaluronic Acid Face Mask
Een lekker verfrissend masker dat zich richt op het hydrateren van de huid. Het past mooi aan en voelt aangenaam aan op de huid. Mijn huid heeft een echte boost gekregen.

Balea Q10 Anti-Falten Augen-Pads
Deze oogpads richten zich op het verminderen van rimpels. Zelf heb ik nog geen rimpels maar ik kan wel zeggen dat het hele fijne oogmaskers zijn. Ze blijven mooi op hun plaats zitten, ze kleven als het ware op je huid. De huid onder mijn ogen is erna heel gehydrateerd en gladder.


Hema Let’s go bananas Hair Mask
Een haarmasker dat het haar zacht maakt, de natuurlijke haarelasticiteit beschermt en haarconditie verbetert. Mijn haar voelt echt heel zacht aan na gebruik van dit haarmasker. Oh en het ruikt echt heerlijk naar bananensnoepjes.

Simple De-stress Sheet Mask

Het De-stress Sheet Mask bevat Aloë vera en allerlei andere vitaminen die goed zijn voor de huid. Het masker maakt de huid zacht en gaat de gestresseerde huid opvrolijken. En dat doet het ook. Ik heb het masker al verschillende malen opnieuw gekocht. Mijn huid voelt erna heel goed aan.

Balea Handschuh Maske

Een heerlijk handmasker met sheabutter, wilde rozen- en abrikozenpitolie dat mijn handen lekker zacht maakten. Ik had de laatste tijd last van droge handen en dit maskertje heeft wonderen gedaan. Jammer dat ik er maar 1 exemplaar van heb.

PACK Age Monthly New Feet Socks Pack
Ik dacht dat dit een voetenmasker was maar het bleek een eeltsokkenmasker te zien. Geen probleem want mijn voeten konden dit zeker gebruiken. Buiten de ingrediënten was alles op de verpakking in het Koreaans. Niet handig dus. Je moest de maskers losknippen en dan vond ik het wel een gedoe om het ‘gat’ te vinden om je voet in de steken. Omdat ik de sokken niet lang genoeg aangehouden had heeft het masker niet echt veel effect gehad. Jammer.

Talika Eye Therapy Patch
De Eye Therapy Patches zijn herbruikbare oogmaskers die ervoor zorgen dat de huid onder je ogen minder opgezwollen is en je er minder moe uit gaat zien. Ze zijn heel aangenaam op de huid. Je voelt amper dat je ze aan hebt. Je kan de patches tot 3 maal hergebruiken.

TonyMoly I’m Avocado Mask Sheet
Het masker met avocado is een hydraterend en voedend masker. Het voelt fris en aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan.

Lush Beauty Sleep Masker
Het Beauty Sleep masker is een ontspannend en hydraterend masker. Ik kreeg deze sample bij mijn laatste bezoekje aan een Lush winkel. Het is een heel fijn en aangenaam masker. Mijn gezicht voelde erna zo zacht aan. Misschien dat ik wel eens een full size verpakking ga aanschaffen.

Hema Hemp Hair Mask

Dit masker kwam ik onlangs bij Hema tegen en moest ik natuurlijk eens uitproberen. Het zou het haar verzachten en beschermen en dat doet het ook. Mijn haar voelde echt superzacht aan en rook ook lekker.

Balea Straffende Folientuch Gesichts Maske
Dit Rose gouden masker met rozen extract en aloë vera richt zich op het verstevigen van de huid. Het masker bestaat uit 2 delen waardoor je het nog gemakkelijker kan laten aansluiten aan je gelaat. Het voelt aangenaam aan en blijft mooi op zijn plaats zitten.


La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo Sterile Hydrating Mask
Een gezichtsmasker dat de huid barrière helpt te herstellen en gevoelige huid kalmeert. Het is geschikt voor de meest gevoelige huidjes. Het voelt heel aangenaam en verfrissend aan op de huid.


Hydrogel Under Eye Mask
Deze leuke oogpatches hydrateren en verzachten de huid. Ik vond ze heel fijn om te gebruiken. Ik kon geen merknaam vinden maar ik kocht ze bij Action.

Self Boost of Indulgence Masker
Boost of Indulgence Masker is een voedend en hydraterend gezichtsmasker. Mijn huid voelt elke keer superzacht aan.


Saturday Skin Intense Hydration Mask
Bij het openen van de verpakking viel het direct op dat er veel serum op het masker zat. Het masker zelf was veel dikker en steviger dan andere sheetmasks die ik al eens gebruikt heb. Mijn huid voelde erna wel goed aan dus ik zou het zeker nog opnieuw aanschaffen.


Sephora Goji Rubber Mask
Wanneer je water bij het poeder in het potje mengt krijg je een mengsel dat na een tijdje op je gezicht een soort rubber krijgt. Dit masker geeft je huid een boost en zorgt ervoor dat je doffe teint verdwijnt. Het masker voelt heel speciaal aan op de huid en het aanbrengen brengt wel wat geknoei met zich mee. Het is gemakkelijk te verwijderen als je het lang genoeg laat zitten. Mijn huid voelt erna veel beter aan.

Garnier Loving Blends Milk Mask Honing Haarmasker
Dit masker is één van mijn favoriete haarmaskers op dit moment. Het ruikt niet alleen zalig maar zorgt ervoor dat je haar er weer gezond gaat uitzien en zacht aanvoelt.

Hebben jullie na het zien van al die maskertjes ook zin gekregen in wat me-time? Doe dan zeker mee met mijn verjaardagswinactie.

Reacties

  1. Wat een heerlijke maskertjes allemaal! Het Revitalift Filler Tissue Mask staat sowieso op mijn lijstje om eens te proberen, net als het Garnier Loving Blends honing haarmasker. Naar dat Lush Beauty Sleep masker ben ik ook benieuwd, maar ik las dat dat heel fris aanvoelt. Klopt dat? Ik hou op dit moment nog niet zo van maskers die te koud aanvoelen. In de zomer kan ik daar meer van genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond het niet zo fris aanvoelen eigenlijk. Ik heb ook liever koude maskertjes in de zomer wanneer het warm is

      Verwijderen

Een reactie posten