Simple | Sheet Masks

 


Een tijdje geleden maakte ik al kennis met het Engelse merk Simple en nu ze ook sheetmaskers hebben moest ik ze natuurlijk eens uittesten.


De Sheets Masks van Simple zijn geïnspireerd op de Aziatische schoonheidsrituelen. Ze zijn gemaakt uit natuurlijke vezels en ze zijn zo licht en zacht dat ze als een tweede huid aanvoelen. Er zijn drie soorten verkrijgbaar en ik testte ze alle drie voor jullie uit.

De-stress Sheet Mask


Het De-stress Sheet Mask bevat Aloë vera en allerlei andere vitaminen die goed zijn voor de huid. Het masker laat de huid actieve nutriënten opnemen die ervoor zorgen dat je huid zacht wordt en de gestresseerde huid gaat opvrolijken. Rich Moisture Sheet Mask


Het Rich Moisture Sheet Mask is verrijkt met een mix van Botanische extracten en ingrediënten die de huid hydrateren. Actieve nutriënten worden in de huid opgenomen om de droge en gedeshydrateerde huid weer beter te maken. 


Pollution Protect Sheet Mask


Het Pollution Protect Sheet Mask bevat Vitamine E, Vitamine B3 en Agave Americana. Het masker zorgt ervoor dat actieve nutriënten in de huid worden opgenomen om zo het uitdrogen van de pollutie te verminderen en de huid onmiddellijk te hydrateren.


Hoe gebruik je deze maskers?
Haal het masker uit de verpakking en plaats het op een gereinigde huid. Laat 15 minuten zitten en haal daarna het masker voorzichtig van je huid. Het overgebleven serum kan je inmasseren in je huid of met een wattenschuifje verwijderen. Je hoeft je gezicht niet af te spoelen.


Wat mij meteen opviel is dat de maskers heel veel product bevatten. Toen ik deze de eerste keer uit te verpakking nam was ik een beetje bang dat ze zouden druppen. Zoveel serum zit er op en zo nat voelen ze aan. Gelukkig was dit niet het geval. De maskers voelen heel fijn aan op de huid. Mijn huid voelde telkens gehydrateerd en zacht aan. Ik ben heel tevreden over alle drie de maskertjes.

Benieuwd naar andere producten van Simple? Dan moet je zeker mijn review van de producten die ik al eens van het merk getest heb eens lezen.

Kenden jullie het merk Simple al?

Reacties