Patchology | FlashPatch Rejuvenating Eye Gels


Naast gezichtsmaskers gebruik ik regelmatig ook oogmaskers. Ik had al zoveel goeds gelezen over de patches van Patchology en een tijdje geleden besloot ik de FlashPatch Rejuvenating Eye Gels eens te proberen. Of ze echt zo goed zijn dat vertel ik je vandaag.


De FlashPatch Rejuvenating Eye Gels zijn oogpatches verrijkt met cafeïne, gehydrolyseerd collageen en andere essentiële ingrediënten waardoor je in 5 minuten het effect krijgt van 8 uur slaap. Ze helpen om de huid rond de ogen te ontzwellen, de droge huid te hydrateren en er voor de zorgen dat je er minder vermoeid uit gaat zien.

De patches hebben heel wat ingrediënten en ik zette de belangrijkste eventjes op een rijtje: cafeïne verbetert de microcirculatie voor een frissere uitstraling en vermindert wallen. Gehydrolyseerd collageen verbetert de hydratatie, elasticiteit en dichtheid van de huid. Natriumhyaluronaat houdt het water in de huid vast. Centella Asiatica stimuleert de aanmaak van collageen en remt huidontstekingen. Postelein-extract is rijk aan Vitamine C en essentiële Omega 3-vetzuren en verheldert de huid onder de ogen.Hoe te gebruiken?
Breng de gel patches aan op een schone en droge huid onder de ogen. Laat 5 minuten (of langer indien gewenst) zitten. Na gebruik gooi je de patches weg en kan je het resterende serum in de huid masseren. Je kan deze oogpatches gebruiken als dagelijks onderdeel van je huidverzorgingsroutine vóór het aanbrengen van je make-up of wanneer je nood hebt aan wat ontspanning voor je oververmoeide ogen.

De oog patches kan je gemakkelijk aanbrengen en passen mooi aan op de huid. De patches bevatten veel serum en voelen niet alleen aangenaam en fris aan op de huid, ze blijven ook nog eens mooi op hun plaats zitten. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan. Ik ben heel tevreden over de maskertjes en ben benieuwd naar de andere producten van dit merk.

Tip: Leg de patches eerst even in de koelkast dan krijg je nog meer dat verkoelend en ontzwellend effect.

De producten van Patchology zijn o.a. te koop bij Sephora & Douglas.

Gebruiken jullie soms oog patches of een oogmasker?


Reacties