Maart Masker Challenge

 

Wie mij al langer volgt weet dat ik gek ben op maskertjes. Vorig jaar zag ik een masker challenge bij Steffi van Beauty Treasures en het leek mij leuk om er ook eens eentje te doen.

De bedoeling is om proberen elke dag een maskertje te gebruiken. Het maakt niet uit of het een gezichts-, oog-, haar-, lip-, hand- of voetmasker is. Dat bepaal je gewoon lekker zelf. Het belangrijkste is om me-time te nemen en ervan te genieten.

Mochten jullie aanraders hebben van maskers die ik zeker eens moet uitproberen laat het mij dan zeker weten.


Wie doet er mee? Op instagram ga ik elke dag tonen welk maskertje ik gebruikt heb. Als je meedoet mag je mij zeker niet vergeten te taggen op instagram zodat ik kan zien welke maskertjes je gebruikt hebt. #maartmaskchallenge 

Op het einde van de maand komt er nog een leuke winactie online.

Reacties

  1. Ik heb een heerlijk blauwkleurig gezichtsmasker van Kruidvat. Het zit in een makkelijke tube ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten