Scholl | Expert Care Voedend Voetenmasker

 

Af en toe kunnen mijn voeten want extra verzorging gebruiken en dan grijp ik naar een voetenmasker. Onlangs kwam ik er eentje van Scholl tegen en die moest ik natuurlijk eens uitproberen. Vandaag vertel ik jullie hier meer over. Lezen jullie mee?


Het Expert Care Voedend Voetenmasker is een intensief voedend voetmasker dat je weer zachte en soepele voeten geeft in slechts 20 minuten. Het hydrateert dankzij de HydroRestor technologie en zorgt voor een langdurig aanvoelend gevoel van soepele voeten. Het masker is verrijkt met macadamia olie, sheaboter, ureum en panthenol.

Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Urea, Hydrogenated Polyisbutene, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Peg-100 Stearate, Capril/Capric Triglyceride, Betaine, Ceteareth-25, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Chlorphenesin, Glyceryl Caprylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Niacinamide, Panthenol, Xanthan Gum, Disodium Edta, Propylene Glycol, Bht, Parfum, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Cocos Nucifera Oil, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Lactic Acid, Algin, Sodium Citrate, Atelocollagen, Serine, Methylparaben, Citric Acid.


Hoe te gebruiken?
Haal de voetmaskers uit de verpakking en knip ze open langs de bovenkant. Breng de sokken aan op schone en droge voeten en kleef ze bovenaan met het sticker dicht. Laat 20 minuten intrekken. Het resterende serum erna kan je inmasseren in de huid.


Het voetenmasker is heel gemakkelijk in gebruik. Je hoeft enkel de maskers aan de rand open te knippen, je voeten er in te steken en vast te kleven. De sokjes voelen aan de binnenkant heel vochtig en fris aan. Normaal moet je deze 20 minuten gebruiken maar ik heb ze langer laten zitten omdat ik toch achter mijn computer bezig was. Na het verwijderen heb ik het overgebleven serum ingemasseerd zoals voorgeschreven. Mijn voeten voelden erna heel zacht en gehydrateerd aan. Ze konden deze boost heel goed gebruiken en zou ze zeker nog opnieuw aanschaffen.

Het Expert Care Voedend Voetenmasker kost € 4,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat.

Geven jullie soms extra aandacht aan jullie voeten?

Reacties

 1. Dit voetmaskertje is inderdaad heerlijk. Het Scholl voetmasker met lavendel is ook zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook wel eens een voetenmasker en vindt dat zo fijn om te doen! Deze van Scholl heb ik nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt als iets dat mijn voeten op dit moment wel kunnen gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo'n masker. Bij de pedicure krijg ik dat standaard

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hehe, ik moet wel een beetje lachen om hoe het eruit ziet, maar ga het zeker voor de zomer proberen. Om weer slipper klaar te worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier gaat toch echt wel een beetje een nieuwe wereld voor me open. Vast heel stom, maar ik heb zoiets nog nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou het beslist meer moeten doen. Mijn arme voetjes krijgen maar weinig aandacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Scholl is een bekend merk voor de voeten. Ik gebruik alleen de gelzolen bij tijd en wijlen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Misschien moet ik dat ook maar eens proberen, ik heb zo gemakkelijk eelt op mijn voeten. Ik loop nogal vaak op blote voeten, dus ja...Het lijkt me een goed product!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er grappig uit hihi. Maar misschien wel een keer handig om te proberen voor mijn voetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mieke | Miek's Mind30 maart 2021 om 08:42

  Ik heb het ooit gedaan met een ander merk, maar ik vind het niks, mijn voeten in zo'n zakje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten