L’Oréal | Revitalift Filler Tissue Mask


Dat ik gek ben op maskertjes moet ik jullie niet meer vertellen. Mijn favoriete maskers zijn vooral de hydraterende. Onlangs bracht L’Oréal het Revitalift Filler Tissue Mask uit en die moest ik natuurlijk ook een proberen. Vandaag vertel ik jullie hier wat meer over.


Het Revitalift Filler Tissue Mask is een volumeherstellende masker met geconcentreerd hyaluronzuur om de huid voller te maken, te egaliseren en intens te hydrateren en dit 24u lang. Het masker bestaat uit een ultra dun (0,3 mm) Japans katoenen tissue dat perfect op de huid aansluit. Dankzij de fijne, dunne textuur van het masker kan je zelfs de fijnste lijntjes op je gezicht effectief aanpakken. Na 1 masker is je huid intens gehydrateerd en na 3 maskers zou je huid gladder en stralender zijn.

Ingrediënten:
Aqua / Water, Glycerin, Butylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Pvm/Ma Copolymer, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Sodium Polyacrylate Starch, Cellulose Acetate Butyrate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Polyphosphorylcholine Glycol Acrylate, Polyvinyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C224521/1).

Hoe te gebruiken?
Breng voorzichtig de vochtige kant van het masker aan op een gereinigde huid met het beschermlaagje naar de buitenkant gericht. Verwijder de beschermlaag en zorg ervoor dat het masker goed aansluit op je gezicht. Na 15 minuten mag je het masker verwijderen en kan je het overgebleven serum inmasseren in je huid.Het masker voelt aangenaam en verfrissend aan op de huid. Het sluit ook mooi aan op mijn huid. Er zit veel serum op maar gelukkig drupt het er niet van af. Na gebruik voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Of het je huid voller maakt weet ik niet want dan zou ik minstens 3 keer dit masker moeten gebruiken en zelf heb ik nog niet echt last van fijne lijntjes of rimpels ook al ben ik bijna 40.

L’Oréal Revitalift Filler Tissue Mask kost €3,99 en is te koop bij de drogist.

Gebruiken jullie vaak gezichtsmasker? Hebben jullie dit masker al gebruikt?

Reacties

 1. Gebruik het niet zo vaak als ik zou willen. Heb er het geduld niet voor, maar deze lijkt mij erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik eigenlijk een masker te weinig. Terwijl het een goed moment voor jezelf is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben er veel te ongeduldig voor en eigenlijk geloof ik meer in frisse buitenlucht dat in hydraterende maskers

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik nog niet gebruikt. Ik gebruik soms een gezichtsmasker eigenlijk te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Denk zelf ook niet dat je gezicht voller kan worden van 1 masker, maar wel fijn dat het hydrateert!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt erg aangenaam. Deze komt op mijn shopping lijstje te staan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het klinkt interessant. Al weet ik niet zo goed hoe een masker je gezicht voller kan maken. En wat ik me daarbij voor moet stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik eigenlijk nooit maskertjes vroeger deed ik dat wel af en toe maar ik vind het gewoon niet fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dacht dat het masker duurder was. Proberen waard!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten