Op # December


Vandaag is het de laatste vrijdag van het jaar en zoals elke maand toon ik jullie mijn opgebruikte producten. Ook deze maand heb ik weer een heleboel opgebruikt. Benieuwd? Lees snel verder.Sephora The Mud Mask
Ik kende alleen kleimaskers uit potjes of tubes dus naar dit sheetmasker was ik heel benieuwd en het is ook heel goed bevallen. Mijn huid voelde superzacht aan. Deze ga ik zeker nog eens aanschaffen.

Het Primer Mask is een sheetmask met een 5-in-1 crème-formule dat ervoor zorgt dat je huid gehydrateerd, oplicht en vervaagt wordt. Het vergemakkelijkt het aanbrengen van je make-up en laat het ook langer mooi blijven. Je hoeft het maskertje maar 3 minuten te laten zitten. Mijn huid voelde erna heel fris aan. 

Sephora The Golden Mask
Het Golden Mask is een limited edition sheetmask dat Sephora uitbracht voor de feestdagen. Het masker voelde stroever aan dan hun andere maskers maar mijn huid was wel heel zacht en gehydrateerd erna.

Kruidvat Hand Glove Mask
Dit limited edition handmaskertje van Kruidvat verzorgt de handen goed en maakt ze weer helemaal zacht.

Belif 3-step moisturizing Routine
Deze verpakking bevat een 3 stappen routine om je gezicht te verzorging. De eerste stap is reinigen, dan een masker en dan een gezichtsverzorging. Mijn huid voelde hierna goed en zacht aan. Een review mag je zeker nog verwachten. 

Balea Beauty Effect Tuchmaske
Dit maskertje zorgde ervoor dat mijn huid goed gehydrateerd was.

Innisfree My Real Squeeze Mask Pomegranate
Naar dit merk was ik al heel lang benieuwd en in New York kwam ik er een winkel van tegen. Het masker voelde aangenaam aan op mijn huid en mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan.

Soap & Glory Skin-Smoothing Pore-Refining Mask
De maskertjes van Soap & Glory zijn echt een aanrader. Er zit veel product op maar ze druppen toch niet. Ze blijven mooi zitten. Dit masker gaf mijn huid een goede hydratatieboost en maakte het lekker zacht.

Douglas Hair Protein Repair Intensive Mask
Dit haarmasker zat in de adventskalender van Douglas. Dit is een haarmasker met Amandel & Shea. Het masker zorgde ervoor dat mijn haar een boost kreeg. Mijn haar had meer volume en voelde zacht aan.

Douglas Biocellulose Moisturising Eye Patch
Ook dit is een product uit de adventskalender van Douglas. Ik gebruik heel graag een oogmasker. Dit masker voelde aangenaam aan op de huid onder mijn ogen. Mijn huid voelde gehydrateerd aan.Essence Oh My Dee Bath Bomb Greeting Card
Deze bruisbal vond ik origineel verpakt. De bal zorgde voor rood badwater maar voor de rest vond ik het niet veel doen.

Lush Milky Bath Bubble Bar
Deze bubble bar in de vorm van een melkflesje geeft lekker veel schuimt. Het verzorgt de huid goed. Je kan dit flesje meerder malen gebruiken. Je breekt elke keer een stukje af en houdt dit onder de kraan.

Lush Candy Cane Bubble Bar
De Candy Cane geeft het water een rode kleur. Ook deze kan je verschillende malen gebruiken. Eventjes onder het stromende water houden en je hebt al veel schuim.

Kruidvat Coffee Scrub Sealsalt Soft Almond
Deze koffiescrub ruikt echt zalig. Ik lust zelf geen koffie maar vind de geur wel zalig. Mijn huid wordt lekker zacht na het gebruik van deze scrub. Dat erna het hele bad vol ligt nemen we er gerust bij hahaha.

Kruidvat Creamy Shower Gel Grazia Pistazia 
Deze douchegel ruikt echt heerlijk. Zo jammer dat ik er maar 1 fles van gekocht had. 

The Body Shop Vanilla Marshmallow Body Scrub 
Deze scrub van de huidige kerstlijn ruikt zo lekker en maakt mijn huid weer lekker zacht. Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Shampoo
Ik heb veel last van droge puntjes en deze shampoo geeft mijn haar extra verzorging waardoor ik minder last heb van die droge puntjes.

Balea IntensivPflege Conditioner
Een conditioner met vanille en amandelolie dat zich richt op gestresseerd, beschadigd of dof haar. Het maakt mijn haar heel zacht en het heeft ook meer volume.

Sachajuan Hair Repair
Dit flesje kreeg ik in de goodiebag van Cult Beauty. Het is een intensieve verzorging voor beschadigd en gestresseerd haar. Je brengt dit aan op gewassen haar. Mijn haar voelde erna heel zacht aan en had meer volume.
La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel
Deze Foaming Gel heb ik via Sampleo gekregen om te testen. De gel wordt schuim wanneer je deze met water mengt. Ik gebruikte de gel altijd in de douche. Mijn huid voelde schoon aan. 

Kruidvat Skinscience Instant Effect Eye Serum 
Dit Eye Serum zorgt ervoor dat je huid binnen de 2 minuten strakker aanvoelt. Je voelt echt het effect van dit product. Ik kan het zeker aanraden. 
Smashbox Photo Finish Foundation primer
Dit is een van de weinige primers die ik al gebruikt heb en ben er heel tevreden over. Mijn makeup blijft de hele dag goed zitten. 

MAC Prep+Prime Highlighter Bright Forecast
Dit is een soort concealer die ik eigenlijk al een tijdje niet meer gebruikt had en herontdekt heb. Nu heb ik hem helemaal opgebruikt. Het geeft een goeie dekking. En het borsteltje is heel handig in gebruik. 

Rui heeft deze maand ook iets opgebruikt: Cien Kids Frozen Bath Salt 
Dit badzout van Lidl maakt het water geel. Rui is een echte waterrat en vind het leuk als het water een kleurtje heeft. Het zout laat geen gekleurd laagje achter. 

Filip gebruikt ook iets opgebruikt deze maand. Nivea Men Rock Salts 
Deze douchegel reinigt de huid goed. Filip gebruikt deze ook als shampoo. 

Hebben jullie veel producten opgebruikt de voorbije maand?

*Als je op de roze namen klinkt kom je op de reviews terecht.

Reacties