Smashbox | Photo Finish Foundation Primer

 

Regelmatig gebruik ik een primer onder mijn make-up. Ik zeg regelmatig want af en toe durf ik het wel eens te vergeten. Gewoonlijk gebruik ik Instablur van The Body Shop en wou wel eens een andere uitproberen. Bij Sephora kwam ik de Smashbox Photo Finish Foundation Primer tegen.
De Smashbox Photo Finish Foundation Primer is een olievrije primer op basis van 60% water. Zoals bij elke primer zitten er ook bij deze veel siliconen in. Daarnaast zitten er ook nog verzorgende delen in zoals vitamine A en E, druivenpitextract en groene thee.Je kan de primer afzonderlijk of onder je foundation dragen. De siliconen verminderen de fijne lijntjes en poriƫn waardoor je huid er gladder uitziet. De olievrije primer matteert ook de huid.

Deze primer is geschikt voor de vette, de acne gevoelige of de gevoelige huid.

Ik heb de travelsize versie gereviewd.

Welke primer gebruiken jullie?

Reacties

Een reactie posten