Sephora | The Golden Mask


Onlangs liet ik jullie de nieuwe maskertjes van Sephora zien. Voor de feestdagen brachten ze nog een zilveren en gouden variant uit. Ik testte voor jullie The Golden Mask uit en laat jullie vandaag zien of deze net zo goed is. 


The Golden Mask verhoogt de hydratatie van je huid. Het masker is verrijkt met honing extract wat zorgt voor extra hydratatie. Daarnaast vermindert het ook nog de onregelmatigheden van de huid om het zichtbaar gladder en scherper te maken. Het foliemateriaal zorgt ervoor dat de ingrediƫnten in de huid worden geabsorbeerd.

Hoe te gebruiken?
Haal het masker uit de verpakking en vouw het open. Breng het masker aan op een gereinigde en droge huid. Laat het gedurende 15 minuten intrekken en verwijder het. Het overgebleven serum kan je voorzichtig inmasseren. Het is niet nodig op je huid af te spoelen. Het masker is door de folie wat dikker dan een gewoon masker en ik vond dat het ook stijver aanvoelden dan de andere maskers die ik van Sephora gebruikt heb. Het paste ook minder goed aan. Mijn huid voelde erna wel heel zacht en gehydrateerd aan. Ik denk toch dat ik eerder naar hun gewone sheetmasks ga teruggrijpen.

The Golden Mask kost € 4,99 en is slechts tijdelijk te koop bij Sephora.

Wat denken jullie van zo’n gouden masker?

Reacties

  1. Hihi, ziet er altijd zo leuk uit vind ik! Wel jammer dat het niet heel comfortabel zit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten