Kruidvat | Hand Glove Mask


Nu het kouder begint te worden kunnen mijn handen wat extra verzorging gebruiken. Standaard zit er nu een handcrème in mijn handtas en in mijn bureaulade op het werk maar een handmaskertje kan soms dat tikkeltje meer doen. Kruidvat heeft onlangs tijdelijk een handmasker uitgebracht en deze moest ik natuurlijk eens uitproberen.
Het Kruidvat Hand Glove Mask is doordrenkt met een hydraterende formule die jojoba olie en shea butter bevat. Dit zorgt voor een rijke en verzachtende behandeling, die je handen langdurig hydrateren en voeden waardoor ze zijdezacht aanvoelen.

Hoe te gebruiken?
Zorg ervoor dat je handen goed schoon en droog zijn voordat je het masker aanbrengt. Haal het masker uit de verpakking en knip ze open. Doe één van de handschoenen aan en sluit deze om de pols met de sticker. Laat het masker 15 à 20 minuten intrekken. Masseer de handen en vingers voor een ontspannen gevoel. Na het verwijderen van het masker kan je het resterende serum inmasseren. Wat ik leuk vind aan de maskertjes is dat ze niet standaard wit zijn maar een leuke roze print hebben, wat achteraf bekeken toch niet zo'n goed idee was.


Het aanbrengen van het masker verliep vlot maar het dicht kleven ging wat moeilijker. De stickers bleven niet goed zitten waardoor er wat vloeistof uitliep. Terwijl ik het masker aanhad heb ik wat tussen mijn vingers zitten masseren zodat het serum overal goed kon intrekken maar toen ging de verpakking wat af. Opletten dus. Na het masker voelden mijn handen super zacht aan. Hopelijk kom ik het nog eens tegen bij Kruidvat want ik wil het zeker nog eens gebruiken.

Het Hand Glove Mask kost € 1,99 en is tijdelijk te koop bij Kruidvat.

Hebben jullie al eens een handmasker gebruikt?

Reacties

 1. Spijtig dat het een beetje lekte. Ik hou het wel bij handcrème. Een dikke laag die 's nachts kan intrekken, doet ook wonderen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik zou dit weleens willen gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf nog zo'n handmasker liggen van de Sephora: moet ik ook maar eens gaan proberen zo te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is echt hilarisch, ik heb deze gepast tijdens een event! Mijn handen waren na het masker super zacht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit heb ik dus nog nooit gebruikt maar het zou wel goed zijn voor me. Je moet namelijk wel echt even tijd voor jezelf nemen en relaxen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zoiets ook eens van kocostar geprobeerd vond dat erg fijn. Wel jammer dat deze niet goed plakte waardoor het eruit liep

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ligt toevallig al thuis om te proberen. Ben heel benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk prijsje! en hartstikke handig nu met dat koude weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb zo juist 3 tubes creme van de dermatooog gekregen...geen klap an. maar ze werken

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten