Sephora | The Bubble Mask, The Primer Mask, The Charcoal Mask & The Mud Mask


Bij Sephora in New York kwam ik enkele nieuwe maskertjes van de Sephora Collection tegen en die moest ik natuurlijk een keertje uittesten. Ik kocht ze alle 4 en vandaag laat ik jullie zien of ze meegevallen of tegengevallen zijn. 
The Bubble Mask

Het Bubble Mask is een sheetmask geïmpregneerd met een natuurlijke spirulina bubble-effect formule voor instant skin detox. Dit masker ontgift de huid, geeft het zuurstof en gaat vervuilende stoffen tegen. Je huid wordt gereinigd en gezuiverd. 
Het masker breng je aan op een gereinigde, droge huid. Na 15 minuten mag je het masker verwijderen en kan je het overgebleven serum inmasseren.

Dit masker voelt heel speciaal aan op de huid. Hoe langer je het op hebt hoe meer bubbels er op komen. Je moet ook dat je huid ervan schoon wordt.

The Charcoal Mask

Een Charcoal Mask is een houtskoolmasker om de poriën effectief te bestrijden. Het zwarte masker is geïmpregneerd met een lotion verrijkt met plantaardig houtskoolextract voor zichtbaar gezuiverde huid. Daarnaast verfijnt het ook de huidtextuur. 
Dit zwarte masker breng je ook aan op een gereinigde, droge huid. Na 15 minuten intrekken mag je het masker verwijderen en kan je het overgebleven serum inmasseren.

Mijn huid voelde schoon en zuiver aan. Ik heb wel niet zoveel last van zichtbare poriën.

The Primer Mask

Het Primer Mask is een sheetmask geïmpregneerd met een lichtroze romige formule verrijkt met lichtreflecterend pigment en natuurlijk gemaakt katoenextract. De 5-in-1 crème-formule werkt in slechts 3 minuten en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd, oplicht, vervaagt. Daarnaast vergemakkelijkt het het aanbrengen van make-up en zorgt het ervoor dat het langer mooi blijft zitten. 
Dit masker breng je aan op een gereinigde huid en na 3 minuten mag je het alweer verwijderen. Het overgebleven serum masseer je in en het trekt snel in de huid in. Je kan bijna meteen erna je make-up aanbrengen. Omdat je het maar 3 minuten moet laten zitten kan je dit gemakkelijk 's morgens doen. Mijn huid voelde erna heel goed en fris aan.

The Mud Mask

Het Mud Mask is een kleimasker in twee delen, vooraf geïmpregneerd met een minerale modderformule van natuurlijke oorsprong. Binnen de vijftien minuten wordt je huid weer matter, geremineraliseerd en weer in evenwicht gebracht. 
Dit masker is echt mijn favoriet uit de vier maskers. Het is de eerste keer dat ik een kleimasker in sheetmask vorm gekocht heb en ben er heel tevreden over. Doordat het masker uit twee delen bestaat kan je het gemakkelijk aanbrengen en past het ook mooi aan. Het blijft mooi op zijn plaats zitten en voelt aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde echt superzacht aan.

Natuurlijk zie je vaak na éénmalig gebruik niet echt veel resultaat en ze raden dan ook aan om twee maal per week een masker te gebruiken voor een optimaal resultaat.

De maskers kosten € 4,99 per stuk en zijn te koop bij Sephora.

Welk maskertje spreekt jullie het meeste aan?

Reacties

  1. Heerlijk al die maskertjes! Ik ben zelf gek op bubble maskers, dus die lijkt me het meest interessant!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben gek op maskers, maar heel eerlijk: ik heb nog nooit een bubble masker gehad, lijkt me heel grappig vooral.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een sheetmasker van klei? Dat klinkt tof, zoiets heb ik nog nooit gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten