Op # September


Vorige maand konden jullie in mijn gebruikt artikel zien dat ik heel veel producten opgebruikt had. Deze maand zijn het er heel wat minder en vandaag vertel ik wat ik van deze producten vond. Kijken jullie mee? 


Maskers:


Action Sheet Mask with White Truffel

Alleen al om de witte truffle wou ik dit masker testen. Het is gericht op de droge huid en ik kan zeggen dat mijn huid goed gehydrateerd was na het masker.

Apivita Express Beauty Face Mask Aloë
Dit masker voelt heel verfrissend en kalmerend aan na het zonnen.

Talika Bubble Mask Bio-Detox

Dit masker heeft een speciaal effect. Hoe langer je het op je gezicht hebt hoe meer bubbels er verschijnen. Ik heb al enkele gelijkaardige maskers getest en ook deze voelde heel fijn aan. Mijn huid voelde heel gehydrateerd en zacht aan.

Action Foot Mask
Dit voetmasker met avocado hydrateert de huid en zorgt ervoor dat je voeten weer zacht aanvoelen.

Talika Bio Enzymes Mask Après-Soleil
Dit masker voelt verfrissend en kalmerend aan na een dagje zonnen.

Patchology Flashpatch Rejuvenating Eye Gels
Deze oogpatches voelen aangenaam aan op de hui den blijven mooi op hun plaat zitten. Mijn huid voelt erna gehydrateerd aan en ziet er ook minder vermoeid uit.

Simple Radiance Boosting Sheet Mask
Het Simple Radiance Boosting Sheet Mask geeft je huid een hydratatieboost en dat was zeker het geval. Je voelde al meteen als je de verpakking opende dat er veel serum op het masker zat. Het voelde heel aangenaam en verfrissend aan. Dit masker zou ik zeker nog kopen.

Hema Anti-Age Eye Mask
Het Anti-Age Eye Mask is een oogmasker met papaja extract, die de doffe en vermoeide huid onder de ogen bestrijdt. Het masker egaliseert de huid rondom de ogen, helpt tegen wallen te verminderen en zorgt voor een jeugdige look. Wat ik speciaal vond is dat het masker droog aanvoelde maar toch effect had. Mijn huid voelde gehydrateerd en zacht aan.

Bad/doucheproducten: 


Balea Creme Bad Waikiki Coconut
Een badschuim met kokosgeur dat voor veel schuimt zorgt.

Dresdner Essenz Sprudelbad
Een bathbomb met de geur van kaneel en steranijs. Dit was een limited edition van vorig jaar met de feestdagen. Het doet je ook meteen aan kerst denken.

Kneipp Bath Crystals Big Hug xxx
Het badzout ruikt naar vanille, macadamia en honing.

Allerlei:

Salt of the Earth Pure Aura Natural Deodorant
Vorig jaar heb ik de deo’s van Salt of the Earth ontdekt en ben er heel tevreden over. Deze heeft de geur van lavendel en vanille, maar persoonlijk vind ik de lavendel te overheersen.

Filip:


Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
Zijn favoriete deodorant van dit moment. Zorgt goed voor frisheid en laat geen vlekken na op je kleding. 
Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?


Reacties

  1. Blijf jij die deo's van Salt of the Earth zo hard ruiken, dan? Bij mij verdwijnen die geurtjes (gelukkig) heel snel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee maar als die meteen te fel ruikt ben ik daar ook niet echt voor

      Verwijderen

Een reactie posten