Talika | Bio Enzymes Mask After Sun


Na het zonnen kan een fris en hydraterend gezichtsmaker deugd doen. Ik mocht het Bio Enzymes Mask After Sun van Talika uittesten en vandaag vertel ik jullie daar meer over.


Het Bio Enzymes Mask After Sun is een gezichtsmasker dat in 15 minuten je huid weer doet herleven. Het zorgt ervoor dat het verhitte gevoel verdwijnt en je huid weer zachter wordt. Daarnaast hydrateert, verfrist en kalmeert het de huid.

De actieve bestanddelen van dit masker zijn biocellulose, een ultrazuivere nanovezel die is afgeleid van de enzymfermentatie van kokoswater, waarvan de 3D-structuur een hoge dosis belangrijke ingrediënten behoudt en hun distributie naar de huid optimaliseert. Het masker voelt hierdoor aan als een "tweede huid". Hyaluronzuur houdt tot 1000 keer zijn gewicht aan water vast, maakt de huid voller en strijkt ze glad. Vochtvasthoudende suikers vangen vocht op en houden het vast in de huid. Kamille en arnica hebben een kalmerende werking.




Ingrediënten:
Aqua (water/eau), butylene glycol, glycerin, dicaprylyl carbonate, saccharide isomerate, arnica montana flower extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, gentiana lutea root extract, achillea millefolium extract, bambusa textilis stem extract, citrus grandis (grapefruit) seed extract, pinus palustris leaf extract, polyacrylate-13, polyisobutene, caprylyl glycol, alcohol, ethylhexylglycerin, parfum (fragrance), phenoxyethanol, 1,2-hexanediol, polysorbate 20, sorbitan isostearate, sodium hyaluronate, citric acid, sodium citrate, artemisia absinthium extract, tocopherol, disodium edta, limonene, linalool.

Hoe te gebruiken?
Als eerste moet je de beschermende film verwijderen. Breng het masker aan op de gereinigde huid en zorg er voor dat het mooi aansluit aan de huid. Daarna moet je de tweede beschermende film verwijderen en 15 tot 30 minuten laten inwerken. Hierna mag je het masker verwijderen en het overtollige product laten intrekken door in te masseren met de vingers. Er wordt aangeraden om het masker 1 tot 2 keer per week te gebruiken. Voor nog een beter effect bewaar je het masker eerst in de koelkast.



Het masker is heel gemakkelijk in gebruik en sluit mooi aan op het gezicht. Het voelt heel vochtig aan maar er drupt geen product van af. Mijn gezicht voelde erna gehydrateerd en zacht aan. Ik ben zeker heel tevreden over dit masker.

De producten van Talika zijn o.a. te koop bij de apotheek.

Gebruiken jullie een gezichtsmasker na het zonnen?


Reacties