Kruidvat | Solait After Sun Aloë Vera Tissue Mask


Al jaren gebruik ik de zonnecrème en aftersun van Solait. Toen ik bij Kruidvat het After Sun Aloë Vera Tissue Mask zag liggen wou ik dit zeker eens uitproberen. Het Solait Aftersun Tissue Mask verkoelt en kalmeert de huid na een dagje zonnen. De aloë vera-extracten zorgen ervoor dat de vochtbalans in je huid herstelt wordt. Daarnaast zit er ook nog hyaluronzuur in om de natuurlijke huidelasticiteit te bewaren en de huid soepel en zacht te houden.

Zorg ervoor dat je gezicht goed gereinigd is alvorens het masker aan te brengen. Vouw het Tissue Mask open en leg deze op je gezicht. Na 8 à 10 minuten mag je het weer verwijderen. De rest van het product kan je inmasseren of afvegen met een doekje.Je voelt meteen als je het maskertje aanbrengt dat het een verkoelend en kalmerend effect heeft. Mijn huid voelt erna ook zacht aan. Ik denk wel dat ik nog enkele maskertjes ga halen want het voelt goed aan na een dagje zonnen.

Het Solait After Sun Alo
ë Vera Tissue Mask kost € 0,99.

Reacties

 1. Dit had ik vorige week moeten hebben! Mijn zoon had sportdag en kwam helemaal verbrand thuis. Ik ga dit kopen. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dan had deze zeker goed gedaan. Misschien eentje aanschaffen moest je het nog eens voorhebben. Graag gedaan hoor :)

   Verwijderen
 2. Klinkt goed voor na een dagje in de zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat zoiets in een masker komt!! Word hier heel warm van als maskerfan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit moet ik misschien ook eens gaan uitproberen. Ik vergeet namelijk regelmatig de zonnebrandcrème...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na het zonnen kan dit heel aangenaam voelen, maar ik kan toch aanraden om zonnecrème te gebruiken.

   Verwijderen
 5. Toevallig vandaag gekocht, ik bewaar hem even voor een warme dag dan lijkt ie mij super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vandaag net de vakantie geboekt, richting de zon. Nu verbrand ik eigenlijk standaard, welke factor ik ook smeer. Dit zou een ideale toevoeging zijn voor mij, lekker na een dagje zwembad nog even relaxen op de kamer met een verzachtend masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een heerlijk maskertje is het he! Ik heb er ook al een aantal ingeslagen voor op warme dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze week helaas geen after sun masker nodig gehad :( Maar vind het wel een goed idee om vast in huis te halen voor het geval de zon ooooooit weer gaat schijnen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt mij een heerlijk maskertje om te gebruiken na een dagje zonnen, lekker fris! Ik gebruik hiervan de aftersun in fles vorm maar zo'n masker wil ik ook eens proberen X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik die aftersun ook. Moet je zeker eens doen. Het voelt echt goed aan. x

   Verwijderen

Een reactie posten