Op # Juni


De maand is weeral voorbij en mijn beautyprullenbak zit weer goed vol, maar toen ik de foto’s nam viel het op dat het veel minder was dan de voorbije maanden. Waren deze producten top of eerder een flop? Lees dan snel verder om te weten hoe de producten bevallen zijn.


Haarverzorging:


Bear Fruits Detangle & Shine Strawberry Hair Mask + Cap
Een diepverzorgend en hydraterend haarmasker met aardbeienextract dat je haar zacht maakt en waardoor het minder gaat klitten. Mijn haar voelde erna super zacht aan en was gemakkelijk doorkambaar. Het leuke herbruikbare aardbei kapje is mooi meegenomen.

Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner
Een hele fijne conditioner die in combinatie met de shampoo mijn haar er beter laat uitzien en meer volume geeft. Alleen vind ik de geur wat minder.

Maskers:


Cotton Candy Sweet Sugar Rush Sheet Mask
Een gezichtsmasker met een aardbeien geur en een leuke suikerspinnenprint. Het masker ruikt echt heerlijk naar aardbeien. Het bevat veel serum en voelt aangenaam en fris aan op de huid. Na gebruik voelde mijn huid heel zacht aan. Ik kocht dit masker bij Action.

Cent Pur Cent Masque Magique Eyepatches
Ik vind het zalig om oogpatches te gebruiken. Vooral omdat ze zo groot zijn en aangenaam aanvoelen op de huid. Ze voelen ook heel verfrissend aan. Zeker een aanrader na een kort nachtje of als de huid onder je ogen een oppepper kan gebruiken.

What’s Poppin? Sweet & Salty Popcorn Sheet Mask
Een gezichtsmasker met een zoete vanille geur dat aangenaam aanvoelde op de huid omdat het zoveel serum bevatte. Na gebruik voelde mijn huid zacht aan.

Ps… Love The Moment Self-Care Sheet Mask
Een gezichtmasker om de huid te verzachten en hydrateren met CBD olie, groen thee en hyaluronzuur. Het voelde heel aangenaam aan op de huid. Alleen had ik het gevoel dat erna mijn huid wat droog aanvoelde.

Sephora Aloe Vera Vitamin Mask
Een hydraterend gezichtsmasker met aloƫ vera dat heel verfrissend aanvoelde op de huid. Ik vond dit een heerlijk masker om te gebruiken. Ik denk dat dit echt iets is om na een dagje zonnen gebruiken zodat je huid kan afkoelen.

Bad/doucheproducten:


Spiderman Shower Gel

Meestal gebruikt Rui onze douchegels maar deze keer had hij er eentje voor zichzelf. Deze rook niet alleen lekker maar was ook goed voor zijn huidje.

Kneipp Morning Kiss Douche Foam
Een zacht doucheschuim met een mix van oranjebloesem en jojobaolie. Dit schuim is zalig om te gebruiken. Maakt niet alleen de huid goed schoon maar ruikt ook nog eens heerlijk.

Bath Fizzers Surprise Bag
In deze verpakking zaten verschillende kleine bathbombs. Ik had dit voor Rui gekocht maar eerlijk gezegd was dit niets speciaals.

Allerlei:


Bath & Body Works White Coconut Caramel Gentle Foaming Hand Soap

Hier thuis zijn we allemaal fan van de schuimende handzepen van Bath & Body Works. Ze maken de huid niet alleen goed schoon en zacht maar ze ruiken ook nog eens heerlijk. Deze geur kwam uit de herfstcollectie.

Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
Filip heeft weer 1 van zijn favoriete deo's opgebruikt. Zorgt ervoor dat je je de hele dag fris voelt en laat geen witte vlekken achter.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

Een reactie posten