Shoplog | Bath & Body Works


Tijdens de herfst en winter maanden staat hier in huis altijd een geurkaars te branden. Het liefst kies ik dan aangepaste geurtjes aan de periode. Jaren geleden kocht ik enkele mini geurkaarsen van Bath & Body Works in NY en mijn zus liet onlangs weten dat je deze hier ook gewoon online kon shoppen en dan wel op de Nederlandse webshop Cozy-Favorites.nl. We plaatsen samen een bestelling en vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal kocht. Benieuwd? 


Caramel Pumpkin Swirl 3-Wick Candle 

De Caramel Pumpkin Swirl is een 3-Wick Candle met de geur van karamel, gemalen kaneel, rijke bruine suiker, romige vanille met essentiële oliën. De kaarsen zijn gemaakt van zeer geconcentreerde geuroliën, een exclusieve mix van plantaardige was en de beste kwaliteit loodvrije lonten. Ze branden gemiddeld 25 tot 45 uur. 


Vanilla Pumpkin Marshmallow 3-Wick Candle 

Ook de Vanilla Pumpkin Marshmallow is 3-Wick Candle die Tahitiaanse vanille, pompoenkruid, zelfgemaakte marshmallow, besprenkelde karamel en etherische oliën bevat. 


Marshmallow Pumpkin Latte Super Smooth Body Lotion 

De Super Smooth Body Lotion bevat Shea Butter, vitamine E en kokosnoot olie, voor een gezonde, zachte en glad aanvoelende huid. Marshmallow Pumpkin Latte bevat de geur van pompoen latte, geroosterde marshmallows, romig sandelhout en praliné muskus. 


Pumpkin Cupcake Gentle Foaming Hand Soap 

De Foaming Hand Soap is een zachte schuimende handzeep met natuurlijke etherische oliën, voedende vitamine E en verzachtende shea-extract en aloë om een luxueus schuim te leveren dat de handen reinigt en tegelijkertijd zorgt voor het behoud van de natuurlijke vochtbarrière van de huid. 

Deze handzeep wordt omschreven als een zoete herfsttraktatie van gebakken pompoen, opgeklopte vanille-glazuur en gouden honing. 


White Coconut Caramel Gentle Foaming Hand Soap 

De White Coconut Caramel is een romige, nootachtige traktatie van kokosvlokken, geroosterde hazelnoot en karamelwerveling. 


Ik ben helemaal weg van deze lekkere herfstgeurtjes. De webshop stond vol met heerlijke producten en het was dan ook moeilijk om te kiezen. De kaarsen zijn mijn favoriet. Hoe mooi zijn die verpakkingen ook.  Ik ben nu al benieuwd naar de kerstgeuren en ik weet niet of ik mij ga kunnen inhouden om ook dan een bestelling te plaatsen.

Kenden jullie het merk Bath & Body Works al?

Reacties

 1. ik ga voor die kabouter! Ik brand nooit geurkaarsen, manlief kan er niet tegen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik koop altijd geurkaarsen met appel en kaneel zo lekker! Ik ken deze producten niet, maar lijken me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken het merk niet maar ik ben dol op op de geurkaars

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De geur kaarsen die zou ik echt zo kopen, waar ze naar ruiken klinkt heerlijk. De handzeep trouwens ook! Beide lijken ze me heerlijk qua geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat je de foto's zo mooi hebt gemaakt: echt helemaal in herfststijl en die kabouter vind ik ook zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is indd heel verleidelijk he. Heb me ook moeten inhouden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken het merk niey masr het ziet er leuk en kekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het merk ken ik nog niet maar er staan wel leuke herfstige items tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oow heerlijk zeg...en perfect voor deze periode van het jaar

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten