Kneipp | Morning Kiss Douche Foam

 

Eén van mijn favoriete producten onder de douche is een douche foam. Het voelt niet alleen zacht op de huid maar ruikt ook nog eens lekker. Ik won onlangs de Morning Kiss Douche Foam van Kneipp op hun Instagram pagina en vandaag vertel ik jullie wat meer over dit product. Benieuwd? Lees dan snel verder.


De Morning Kiss Douche Foam is een doucheschuim met een mix van oranjebloesem en jojobaolie. De geur van oranjebloesem vermindert de stress en nervositeit. Jojobaolie werkt als natuurlijke antioxidant en helpt om op natuurlijke wijze de vochtbalans van de huid te herstellen. Daarnaast zal het ook de huid voeden.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Isopentane, Laureth-4, Isobutane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Parfum (Fragrance), Sorbitol, Simmondia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, AlphaIsomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Sodium Levulinate, Sodium Anitate, Citric Acid, PEG-14M.


Hoe te gebruiken?
Doe een toefje gel op je hand tijdens het douchen. Na aanraking met water gaat de gel veranderen in een zacht, romig schuim.


Ik vind douche foams echt heerlijk om te gebruiken. Je hebt slechts een klein toefje nodig voor je hele lichaam omdat de gel verandert in veel schuim. Door de flacon kan je gemakkelijk het product doseren. Na gebruik voelt mijn huid zacht en schoon aan. Het is geen nieuwe geur en toch had ik deze nog niet geroken. Ik ben aangenaam verrast. De zachte bloemige, fruitige geur doet me denken aan de zomer.

Het product is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. Het doucheschuim bevat geen zeep, minerale oliën, parabenen, siliconen of microplastics en is 100% vegan en dierproefvrij.

De Morning Kiss Douche Foam bevat 200 ml en is te koop bij de drogist.

Hebben jullie al eens een douche foam gebruikt?

Reacties

  1. Ik heb deze douche foam jaren geleden meegenomen op vakantie. Als ik de geur ruik, moet ik altijd aan die vakantie denken. Het is een heerlijke zomerse geur.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten