Cent Pur Cent | Masque Magique Eyepatches

 

Onlangs kon je hier op de blog een review lezen over het Masque Magique Sheetmask van Cent Pur Cent. Naast dit gezichtsmasker hebben ze ook een oogmasker op de markt gebracht. Die eyepatches moest ik natuurlijk ook eens uitproberen. Benieuwd hoe ze bevallen zijn? Lees dan snel verder.


Wanneer je vaak last hebt van een vermoeide blik dan kan een oogmasker de huid onder je ogen een boost geven. Zelf is mijn huid daar heel gevoelig dus af en toe een oogmaskertje kan wonderen doen. De Masque Magique Eyepatches zijn een hydraterend en verzachtend oogmasker dat zorgt voor een gezonde, frisse en stralende huid onder de ogen.


Ingrediƫnten:
Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Panthenol, Caffeine, Xanthan Gum, Capparis Spinosa Bud Extract, Morus Nigra Leaf Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract.

Hoe te gebruiken?
Breng de oogpatches aan op een droge, gereinigde huid. Laat enkele minuten intrekken. Na het verwijderen kan je genieten van een stralende blik.



Wat mij meteen opviel toen ik de oogpatches uit de verpakking haalde was dat ze veel serum bevatten. Meestal druppen ze dan ook, wat vervelend is maar dat was hier helemaal niet het geval. De oogpatches zijn wat groter dan de andere oogmaskers die ik al gebruikt heb en hierdoor kunnen ze ook een grotere oppervlakte aanpakken wat heel positief is. Ze voelen heel fijn aan op de huid. Na een tijdje voelde ik zelfs niet meer dat ik ze op had. Na het verwijderen voelde mijn huid onder de ogen heel zacht en gehydrateerd aan. Ik ben heel tevreden over de oogpatches en zou ze zeker opnieuw aanschaffen.

De Masque Magique Eyepatches kosten €4,99 en zijn te koop op de website van het merk, bij geselecteerde apotheken of gespecialiseerde beautyzaken.

Hebben jullie al eens oogpatches gebruikt?

Reacties