Bear Fruits | Detangle & Shine Strawberry Hair Mask + Cap

 

Eenmaal per week gebruik ik een haarmasker om mijn haar een extra boost te geven. Bij Kruidvat zag ik onlangs de haarmaskers van Bear Fruits liggen en ik besloot de Detangle & Shine Strawberry variant mee te nemen. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Detangle & Shine Strawberry Hair Mask is een diepverzorgend en hydraterend haarmasker dat ervoor zorgt dat je haar niet alleen zacht gaat aanvoelen maar ook minder gaat klitten. Je haar gaat er gladder en gezonder uitzien.

Het masker is verrijkt met aardbeienextract welke hydraterende eigenschappen heeft omdat ze meer dan 90% water bevat. Daarnaast maakt dit extract het haar lichter en laat het glanzen waardoor het haar er gezonder gaat uitzien. Dit masker bevat ook aloƫ vera wat zowel hydraterende als regeneratie-eigenschappen heeft.


Ingrediƫnten:
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Benzyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Parfum, Glutamic Acid, Benzyl Benzoate, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Propylene Glycol, Citric Acid, Linalool, Histidine, Butylene Glycol, Limonene, Mentha Piperita Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Ecklonia Radiata Extract, Alcohol Denat., Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Hoe te gebruiken?
Voordat je het haarmasker aanbrengt was je je haar en droog het lichtjes met een handdoek. Breng daarna het product aan vanaf het midden van je haar tot aan de punten. Zet daarna het haarkapje op je hoofd en laat het masker 30 minuten intrekken. Na het verwijderen van het kapje moet je je haar grondig uitspoelen.
Bij het openen van de verpakking viel mij meteen op dat er zeker voldoende product in zit voor iemand met lang haar. Het masker is gemakkelijk te verdelen over je haar. Toen ik deel 2 opende van het masker daar waar het kapje in zat was ik aangenaam verrast. Meestal zit er in zo’n duo een wegwerpkapje maar hier was dat niet het geval. Hier zat een vrolijk herbruikbaar kapje in de vorm van de bovenkant van een aardbei. Hoe grappig is dit. Na 30 minuten heb ik het kapje verwijdert en mijn haar uitgespoeld. Het was gemakkelijk doorkambaar en zacht. Toen mijn haar droog was had ik ook meer volume wat mooi meegenomen is. Er zijn nog varianten te koop en die ik wil ik zeker ook eens uitproberen.

De Bear Fruits Hairmask zijn te koop bij Kruidvat. Ik kocht deze in promotie voor € 3,99 ipv 6,99.

Kenden jullie dit merk al? Gebruiken jullie soms een haarmasker?

Reacties

  1. Wat een grappig haarmasker! Ik zag de Bear Fruits Hairmasks ook bij Kruidvat, maar niet gekocht omdat ik nog genoeg haarmaskers heb.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten