Op # Juni


De voorbije maand heb ik weer heel wat producten opgebruikt. Vandaag laat ik zien wat er allemaal in mijn beauty prullenmand ligt en of de producten aan te raden zijn of niet. Kijken jullie mee?


Lichaamsverzorging:

Een zachte crème die de handen niet alleen reinigt maar ook verzorgt. Ik heb meestal last van droge handen na het wassen met een zeep en dat had ik met deze Wash helemaal niet. Ik kan deze zeker aanbevelen.

Collistar Nero Sumblime Black Precious Scrub-Mask
Een milde scrub die de huid lekker zacht maakt. Alleen vond ik het niet zo leuk dat je dit voor het douchen moet aanbrengen en 10 minuten wachten.

Balea Zucker-Ol Peeling Plum
Een zachte scrub die een verzorgend olielaagje achterlaat. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Haarproducten:

The Beauty Dept Hot Hair Treatment & Cap Coconut
Een haarolie dat zich richt op het voeden en herstellen van het haar. Je warmt eerst de verpakking met olie wat op in warm water en dan breng je het aan op je haar. Daarna doe je het kapje over je haar. Na 30 minuten mag je het kapje verwijderen en je haar wassen. Het aanbrengen van zowel de olie als het kapje verliep vlot. Wat ik wel merkte is dat mijn haar de dag erna al vettig aanvoelde. Dat vond ik niet zo aangenaam en heb het dan ook opnieuw gewassen.

Action Me & My Cute Hair Mask Sheet Moisture & Care
Een haarmasker met kokosolie dat zich richt op droog haar. Het kapje met een donutprint blijft goed op zijn plaat zitten en zorgt ervoor dat het product goed opgenomen wordt. Mijn haar voelde erna heel zacht aan. Ik ga het masker zeker nog opnieuw kopen.

Action Me & My Cute Hair Mask Sheet Oil & Care
Dit haarmasker met arganolie pakt beschadigd haar aan. Het kapje heeft een leuke zomerse print met zwemmers op. Ook dit masker maakte mijn haar weer zacht en gezonder. Ik ga het zeker nog opnieuw aanschaffen.

Maskers:

Schaebens Cell Therapy Hydrogel Maske
Een tweedelig gezichtsmasker met hyaluronzuur dat zich richt op de ouder wordende huid. Het masker voelde aangenaam aan op de huid. Doordat het uit 2 stukken bestaat sluit het ook beter aan op de huid. Mijn gezicht voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

Balea Straffende Folientuch Gesichts Maske

Een verstevigend gezichtsmasker uit 2 delen met algen extract en aloe vera. Het masker sloot goed aan op de huid en voelde heel verfrissend en aangenaam aan. Mijn huid voelde erna gehydrateerd aan.

7th Heaven Charcoal Peel-off

Een peel-off masker dat zich richt op het zuiveren en detoxen van de huid. Het zwarte masker is gemakkelijk aan te brengen. Na een 20 tal minuutjes is het masker droog en kan je het zonder problemen van je huid af trekken. Mijn huid voelde erna heel schoon en zacht aan.

Kneipp Hydro Kick Sheet Mask

Dit masker met watermunt, agave en cactuswater richt zich op het hydrateren en verfrissen van de huid. Het masker voelt heel verfrissend en aangenaam aan. Ideaal voor na een dagje zonnen om je huid te boosten. Dit masker zou ik zeker nog opnieuw aanschaffen.

Sephora Watermelon After-Sun Mask
Een heerlijk verfrissend masker voor het gezicht en de decolleté. Was de eerste keer dat ik dit laatste testte en het is goed meegevallen. Het voelde heel aangenaam en verfrissend aan na een dagje zonnen.

Balea Tuchmaske
Een zwart sheetmask met actieve kool die de huid reinigt. Voelt aangenaam aan op de huid en voelt erna zacht en schoon aan.

Ombra Sun After Sun Tuchmaske
Een verfrissend gezichtsmasker met aloe vera en hyaluronzuur voor na het zonnen. Het voelt heel kalmerend en verzachtend aan.

Bad/doucheproducten:

Balea Silky Diamond Verwohndusche

Een heerlijk ruikende limited edition douchegel met karamel en bessen.

The Body Shop Frosted Plum Shower Gel

Een lekker ruikende douchegel uit de kerstcollectie van The Body Shop.

The Body Shop Juicy Pear Shower Gel
Nog een douchegel uit de kerstcollectie van The Body Shop. Ook deze heeft een warme, fruitige geur.

Balea It's A Magical Time Creme Dusche

Een douchegel uit de adventskalender van Balea. De douchegel met lichte chocoladegeur maakte de huid goed schoon en schuimde veel.

Balea It's a Magical Time Bade Stern
Een bath bomb in de vorm van een ster uit de adventskalender van Balea. De ster had een cassis en nectarinegeur maar deed voor de rest niet echt veel.

Balea Vanille & Cocos Dusche & Creme
Een heerlijk ruikende douchegel die ik steeds opnieuw koop wanneer ik bij DM ben.

Samples:

Glossier Priming Moisturizer
Dit is een hydraterende crème die aangenaam aanvoelt op de huid. Het product trekt snel in. Als ik de kans krijg ga ik een een full size aanschaffen.

Allerlei:

Sol de Janeiro Brazilian Crush Body Fragrance Mist
Wanneer het warm is gebruik ik liever een body mist in plaats van een parfum. Deze van Sol de Janeiro is één van mijn favoriete geuren ooit. De geur is zo zomers en doet je denken aan witte stranden. Ga ik zeker opnieuw kopen.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Sow dat is een hele stapel, haha. Wel leuk om t zien wat je zoal opmaakt in een maand. Daar heb ik zelf geen idee van.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten