Balea | It’s a Magical Time Adventskalender


Elk jaar koop ik enkele adventskalenders en al jaren wil ik er eentje van Balea. Dit jaar was ik er op tijd bij en heb ik er eentje kunnen scoren bij DM in Aken. 
Wat mij dit jaar opgevallen is dat de meeste merken adventskalenders hebben in een hogere klasse en daarom denk ik dat ik het maar bij eentje zal houden.

De adventskalender van Balea heeft dit jaar als thema “It’s a Magical Time”. De doos heeft een licht paarse kleur met een kerst/sneeuwlandschap en kerstversieringen. Ik vind het prachtig gedaan. Alle producten hebben hetzelfde mooie kleurenpalet en tekeningen als de kalender hebben. 
Aan de achterkant van de doos zit een blad bevestigd waarop je kan zien welke producten er in de kalender zitten. Ik heb vluchtig gekeken en het blad weggesmeten. Zo blijft het toch nog leuk om de deurtjes de openen. Ik weet wel dat de producten variëren van gezichtsverzorging tot haarverzorging en zelfs badproducten. De adventskalender van Balea is nu te koop bij DM en kost € 14,95.

Voor mij mag december er snel komen want kan niet wachten om elke dag een deurtje te openen om te ontdekken wat er achter zit.

Hebben jullie een adventskalender?

Reacties