Self | Fine Delight Hand & Body Wash + winactie


Onlangs kreeg ik weer leuke post van Self. In het pakketje zat één van hun nieuwste producten: de Fine Delight Hand & Body Wash. Het leuke is dat ik er nog eentje extra kreeg om weg te geven. Hoe de Hand & Body Wash bevallen is en hoe je eentje kan winnen lees je hieronder. 



De Fine Delight Hand & Body Wash is een zachte en verfrissende wasgel die de huid grondig reinigt zonder ze uit te drogen. De formule bevat een unieke combinatie van rijke essentiële oliën die je huid langdurig en intens hydrateren en kalmeren. Dit gebeurt op een natuurlijke milde wijze zonder enige vorm van huidirritatie.

Dit product heeft heel wat ingrediënten die je huid goed verzorgen. Ik zette de belangrijkste eventjes op een rijtje. Zonnebloemolie is een essentieel vetzuur dat de huidbarrière ondersteunt en transepidermaal vochtverlies (= vochtverlies vanuit diepere huidlagen) vermindert. Het verbetert ook de hydratatie. Rosmarinus Officinalis bladextract is een antioxidant dat huidontstekingen kalmeert en huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem kan verlichten. Shea butter zit boordevol met vitamine A, D, E, F en andere complexe vetzuren en naast het herstellen van de droge en schrale huid hydrateert deze de huid ook nog eens diep. Macadamia bevat een hoge concentratie aan vitamine B die de vochtbalans van de huid helpt te behouden en roodhuid vermindert. Kokosolie bevat grote hoeveelheden laurine-en palmitinezuur die de beschadigde huidlaag helpt herstellen. Arganolie heeft een hoge concentratie aan vetzuren die de huid beschermt tegen extreme omstandigheden. Het houdt ook huidveroudering tegen door het proces dat rimpels veroorzaakt te vertragen. Aloe Vera zit boordevol met vitamine E die de huidbarrière verbetert en de synthese van collageen bevordert. Het vermindert huidirritatie en is kalmerend voor de huid. 





Hoe te gebruiken?
Doe een kleine hoeveelheid wasgel op je handpalm of washandje en smeer je lichaam gelijkmatig in. Spoel de gel af met water. Je mag deze body wash dagelijks gebruiken. 


De hand-en bodywash is speciaal ontwikkeld voor de droge, gevoelige, jeukende huid en is hierdoor ook geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en patiënten die chemotherapie krijgen.

Net zoals de andere Self producten zit ook deze bodywash in een prachtige roze flacon. Met het pompje kan je het product gemakkelijk doseren. Het product zelf heeft de typische Self geur. Mijn huid voelt lekker schoon en zacht aan. Ik ben heel tevreden over deze body wash en kan deze zeker aanraden. 


De Fine Delight Hand & Body Wash kost € 26,00.

Winactie


Ik mag ook een flacon van deze Body Wash weg geven.

Wat hoef je hiervoor te doen?
-Laat hier of op Instagram een reactie achter dat je meedoet. (Enkel voor België en Nederland)
-Volg @tdegheselle en @natural.self op Instagram.

Meedoen kan tot 28 maart 2020. Op mijn verjaardag op 30 maart kies ik een winnaar. 


Veel succes!

Welke producten gebruiken jullie om de huid te reinigen?


Reacties

  1. Wat fijn dat dit ook te gebruiken is voor de droge en gevoelige huid. Ik ben benieuwd, het klinkt erg fijn, daarom doe ik graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lijkt me wel wat met mijn psoriasis....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb al heel wat positiefs over het merk gehoord, maar het nog niet zelf geprobeerd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De producten die ik al gekocht heb zijn allemaal goed meegevallen.

      Verwijderen
  4. Wat fijn een speciale handwash voor de droge huid. Door dat vele handen wassen de laatste weken zijn mijn handen helemaal rauw

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die ziet er fijn uit :D ik gebruik meestal items van Pixi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt goed. Ik kende het niet, ook niet eerder van gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mieke | Miek's Mind11 maart 2020 om 08:46

    Ik zag dit merk eerst super vaak voorbij komen, maar nu eigenlijk nooit meer. Ik heb het nog steeds niet kunnen proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Klinkt zeker goed! Wat een leuk artikel heb je er over geschreven liefs Gea www.glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nog nooit van dit merk gehoord. Wil dit wel eens uittesten. Momenteel gebruiken de sanex om te testen voor onze droge/gevoelige huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Op het moment gebruik ik een douche mouse van Janzen in de geur skin 90 White Lily & Cherry Blossom. Ik volg natural.self nu ook op Instagram

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten