Balea | Badproducten


Als ik naar Duitsland ga spring ik altijd eens binnen bij DM. Bij deze drogist zijn merkproducten veel goedkoper dan bij ons.

Ik kocht al eerder douchegels van hun huismerk Balea. Deze keer wou ik ook eens andere producten van hun eigen merk uittesten. Vandaag laat ik jullie naast de douchegels ook badzout en een scrub zien.

Badzout Verwenmoment met Vanille & AmandelmelkIk heb eigenlijk nog nooit badzout gebruikt maar de naam alleen al maakte mij benieuwd. Het is een mix van zeezout met een geur van vanille en amandelmelk. Ze raden aan om 10 à 20 minuten te baden in deze kristallen. Voor de prijs van € 0,55 moet je het zeker niet laten.

Douchecrème Vanille & CocosDe douchecrème is voelt romig aan. Niet te dik en niet te dun waardoor je deze gemakkelijk kan opensmeren. De crème maakt de huid zacht en beschermt tegen uitdroging. Net als de andere producten ruikt dit heel lekker. De douchecrème kost € 0,55.

Shower Scrub Vanille & AmandelDeze Limited Edition Crème Oil Shower Scrub is een zachte peeling met fijne deeltjes waardoor de onzuiverheden en dode cellen verwijdert worden. Je huid voelt echt zacht aan. De geur is ook heel lekker. De Shower Scrub kost € 1,45.

Zoals je kan zien zijn de producten echt goedkoop. Als je eens in Duitsland bent ga dan eens een kijkje nemen bij DM en voornamelijk naar de producten van Balea.

Hebben jullie al eens producten van Balea gekocht?

Reacties

  1. Jammer dat Balea enkel in Duitsland te verkrijgen is, lijken me mooie producten.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten