Op # Mei


Vandaag is het weer tijd om een kijkje te nemen in mijn beauty prullenmand. De voorbije maand heb ik eigenlijk niet zoveel producten opgebruikt maar het valt wel op ik veel maskers gebruikt heb. Dit komt omdat ik mee deed met de Mei Masker Challenge van Steffi van Beautytreasures. Elke dag eender welk masker gebruiken. Als maskeraddict vond ik dit heel leuk om te doen. 


Lichaamsverzorging: 

Balea Eeltsokken Feel Well
Deze sokken zijn heel gemakkelijk in gebruik. Gewoon aantrekken en een uurtje wachten. Na enkele dagen beginnen je voeten te vervellen en komt de gezonde huid weer tevoorschijn. Ik ben hier heel tevreden over en als ze deze nog hebben ga ik ze zeker opnieuw aanschaffen.

Haarproducten: 

Ikoo Infusions Thermal Treatment Wrap
Dit haarmasker met kap richt zich op het bescherm en herstellend van het haar. De kap met product in is gemakkelijk aan te brengen. Alleen was bij mij de sticker stuk om de kap dicht te plakken maar gelukkig hinderde dat niet echt. Mijn haar voelde erna heel zacht aan en zag er gezonder.

Swiss O-Par Arganöl Haarkur
Dit haarmasker had ik eens bij DM gekocht. Het masker met arganolie maakte mijn haar lekker zacht.

Maskers: 

Sephora Algae Face Mask
Een masker dat zich richt op het zuiveren en ontgiften van de huid. Het masker voelde heel aangenaam en fris aan op de huid.

Garnier Skinactive Hydrabomb Eye Mask Night
Een oogmasker dat je ’s avonds voor het slapen gaat aanbrengt. Het heeft een verkoelend effect en zorgt ervoor dat de huid onder je ogen er minder vermoeid uit gaat zien.

Patchology Flashpatch Rejuvenating Eye Gels
Deze oogpatches voelen aangenaam aan op de huid en blijven goed op hun plaats zitten. Je voelt bijna niet dat je de patches aan hebt. De huid onder mijn ogen voelt erna heel zacht aan en ik zie er ook minder vermoeid uit.

Kneipp Detox Care Sheet Mask
Een gezichtsmasker met bamboo houtskool, moringa en algen dat zich richt op het zuiveren en doen heropleven van de huid. Het masker voelt fris en aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel zacht en schoon aan.

Balea Vitamin Maske
Een masker dat het huid een vitamineboost geeft. Ruikt heel fris en fruitig.

Patchology Flashpatch Hydrating Lip Gels
Een lipmasker dat heel zoet ruikt. Ik ben zelf niet zo’n fan van lipmaskers omdat deze altijd verschuiven. Maar mijn lippen voelden erna wel heel zacht aan.

PS… Berries Sheet Mask
Een reinigend en voedend masker van Primark. Het rook heel fruitig. Het masker voelde heel aangenaam aan op de huid en mijn huid voelde erna heel goed aan.

Action Foot Mask
Een voetmasker met sheabutter, vitamine E en kokosolie waar door de voeten weer lekker zacht aanvoelen. Ga ik zeker nog opnieuw aanschaffen.

The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Mask
Dit masker richt zich op het hydrateren, zachter en gladder maken van de huid. Het masker voelde aangenaam aan op de hui den zotde ervoor dat mijn huid goed en zacht aanvoelde. Dit masker zou ik zeker nog eens opnieuw aankopen.

Bad/doucheproducten: 

Kruidvat Crazy Melon Shower Gel
Een limited edition douchegel met de frisse fruitige en zomerse geur van meloen. Heb deze als badschuim gebruikt en het product schuimt goed en ruikt ook heel lekker.

Balea Zucker-öl Peeling Apple
Een milde suikerscrub met de geur van appel. De scrub maakte mijn huid lekker zacht. Deze kwam uit de kerstcollectie van Balea. Jammer dat ik er geen extra gekocht heb.

Original Source Vanille & Himbeere Douchegel
Deze vegan douchegel ruikt echt heerlijk. Ik ga deze zeker nog kopen.

Rui:

Badparels The Lion King
Ik kocht deze badparels bij Action. Ze hebben een citrusgeur en maken het badwater oranje. Altijd leuk voor kleintjes.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

 1. Altijd leuk om te zien! Je hebt veel heerlijke gezichtsmaskertjes gebruikt. Leuk, die badparels van de Action. Die zet ik op mijn lijstje als ik naar de Action ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat veel! Ik heb ook wel zo'n beauty prullenmand, maar al die producten zijn over datum ben ik bang haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik neem mij altijd voor om af en toe n maskertje te gebruiken, maar puntje bij paaltje haak ik dan toch weer af. Zo te zien heb jij er weer n aantal gebruikt deze maand. Ik ga toch eens proberen binnenkort!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn Nivea doucheschuim opgemaakt, en inmiddels een nieuwe fles gekocht bij de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Goed om te weten dat de Action ook voetmaskers heeft! Ik heb m'n Rituals lippenbalsem en Redken shampoo opgemaakt deze maand

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig! Ik heb deze maand eigenlijk niets omgemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel wat fijne producten opgebruikt. Welk masker was je favoriet?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten