Balea | Eeltsokken Feel Well


Vorig jaar kwam ik bij DM sokken tegen die eelt zouden verwijderen. Natuurlijk was ik benieuwd of dit zou werken. Nu we toch thuis zitten besloot ik om dit eens uit te proberen. Benieuwd of het echt werkt? Lees dan snel verder. 


De hornhaut-entfernersocken of eeltsokken verwijderen pijnloos en gemakkelijk eelt en verzachten pijnlijke scheurtjes. De sokken zorgen voor zachte en perfect verzorgde voeten. Ah-zuren en salicylzuur hebben een eeltverwijderende werking en zorgen ervoor dat dode huidcellen gemakkelijk loskomen van een gezonde huid. Muntolie geeft een moment van frisheid.

Hoe te gebruiken?
Je voeten grondig wassen en ervoor zorgen dat er geen nagellak meer aanwezig is op je teennagels. Daarna je voeten goed afdrogen. Snij de sokken open langs het aangegeven lijntje. Steek je voeten in de sokken en sluit ze af met de bijgeleverde stickers. Laat het masker 60 minuten inwerken. Belangrijk is dat je deze tijdslimiet niet overschrijdt. Na het verwijderen van de sokken moet je je voeten grondig wassen met een milde zeep en daarna insmeren met een rijke verzorgingscrème. Na 2-7 dagen begint het exfoliatieproces, waarbij de eeltlaag begint af te schilferen en een mooie gladde huid tevoorschijn komt. Wanneer je de sokken open knipt komt er meteen een sterke, frisse munt en groene theegeur vrij, die je ook het hele proces blijft ruiken omdat je de sokken niet helemaal kan dichtplakken. Althans dat was bij mij het geval. Niet dat de geur zo erg stoorde maar ik kan begrijpen dat dit bij sommige mensen wel het geval kan zijn. Omdat je de sokken een uur aan moet houden deed ik terwijl ik naar de televisie aan het kijken was. Na het verwijderen heb ik mijn voeten goed ingesmeerd met een voetcrème. Na enkele dagen begonnen mijn voeten te vervellen. Mijn voeten en dan vooral mijn hielen waren weer helemaal zacht. 

Moest je deze eeltsokken willen gebruiken kan ik aanraden om dit niet tijdens de zomer of zo te doen want in sandalen is dit echt geen zicht. Je voeten vervellen niet alleen aan de onderkant maar ook de zijkant en dat is niet echt mooi om te zien in open schoenen moet ik toegeven. 


De hornhaut-entfernersocken kosten € 3,95 en zijn te koop bij DM.

Wat doen jullie om je voeten te verzorgen?

Reacties

 1. Ziet er wel handig uit voor de zomermaanden! Ik doe het nu weinig bijwerken, maar wie weet ga ik het eens gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het werkt! Is wel een makkelijke manier om er vanaf te komen zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook echt eens zo'n masker uitproberen, mijn voeten kunnen het gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor de goede review en ook de waarschuwing om dit niet in de zomer te gebruiken! Heel informatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh nee niet handig met sandalen dan inderdaad. Ik zou het zelf ook niet zo snel doen eerlijk gezegd, ik ga dan liever naar de pedicure.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb mijn voeten nog nooit verzorgd behalve dat ik ze een voetenbadje heb gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe het toch regelmatig, je voeten zitten meestal de hele dag opgesloten

   Verwijderen
 7. Mieke | Miek's Mind7 mei 2020 om 10:47

  Dat ziet er gek uit, nog nooit gezien. Wel handig dat het bestaat

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit klinkt echt als een geweldig product! Kan ik goed gebruiken, hopelijk kan ik snel weer naar DM.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn om te lezen dat deze eeltsokken zo goed werken. Goed dat je aangeeft om dit niet in de zomer te doen. Ik kan me voorstellen dat het vervellen er niet zo mooi uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee niet echt, daarom dat ik er ook geen foto's ervan bij zet

   Verwijderen
 10. Wat een bijzondere manier om op deze manier je voeten te verzorgen. Klinkt wel effectief.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Doe maar niet. Ik had ze er langer om laten zitten per ongeluk. Veel pijn aan de bovenkant (top) en onder nog geen resultaat

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten