Sephora | Eye Masks Pomegranate, Avocado & Algae

 


Naast gezichtsmaskers vind ik het leuk om af en toe eens een oogmaskertje te doen. In Lissabon kocht ik er enkele van het huismerk van Sephora. 

De oogmaskers zijn allemaal van natuurlijke vezelmaskers, die elke een specifieke huidverzorgingsvoordeel hebben. Elk masker bevat een ander actief ingrediënt om de voedingsstoffen van de huid aan te vullen, een vitamineboost te geven en meer helderdere ooglook te krijgen. De nieuwe vezelmaskers passen mooi rond de oogcontouren om de actieve ingrediënten beter te kunnen opnemen.

Pomegranate Eye Mask

Pomegranate Eye Mask richt zich op de vermoeide ogen en zorgt voor meer energie. Het bevat natuurlijke granaatappel en broccoli extract om de vermoeide huid weer op te peppen. Avocado Eye Mask

Avocado Eye Mask richt zich op het voeden en herstellen van de huid zodat deze weer zacht en soepel wordt. In dit masker zit rijst en avocado extract.


Algae Eye Mask

Algae Eye Mask zorgt voor het detoxen aan je huid en geeft je een frisse, stralende blik. Het bevat Bu Gu Zhi blad, magnolia, en wilgen extracten om je huid te zuiveren. Bruine algen extract bevatten dan weer natuurlijke antioxidantverbindingen.


Hoe gebruik je deze maskers?
Verwijder de beschermde folie van beide maskers. Plaats ze onder je ogen zoals op de verpakking getoond wordt en laat ze 15 minuten zien. Daarna kan je het overblijvende serum inmasseren.


Mijn huid voelde goed en zacht aan na het gebruik van de maskertjes. Ik vond ze zeker niet slecht, maar vond niet dat er verschil was tussen de verschillende maskers.

De Eye Masks kosten € 4,95/stuk en zijn te koop bij Sephora.

Gebruiken jullie vaak oogmaskers?

Reacties

 1. Ik wil die met avocado wel proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie verpakkingen ben er wel nieuwschierig naar maar vind ze wel prijzig ik koop altijd q10 oogmaskers 5 paar van 2 stuks voor 3.50 bij de dm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk bijna nooit! Ik heb wel eens van die dingetjes van het kruidvat, maar ik heb altijd meer het idee dat dat soort verkoelende pads zijn, dan echte maskers. Deze zien er wel heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk maak ik nooit gebruik van maskertjes. In zijn geheel maak ik weinig gebruik van verzorgingsproducten. Zo’n sheet lijkt me wel ideaal, geen gesmeer en geklieder, misschien toch maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Ik hou van sheet masks, dus ga deze ook maar eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit een oogmasker gebruikt. Misschien toch maar eens proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb geloof ik nog nooit een oogmasker gebruikt, maar met die velletjes is het wel erg makkelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze heb ik ook gebruikt. En ze zijn echt heerlijk. We hebben in Nederland geen Sephora, HELAAS! Dus ik koop ze wanneer ik in het buitenland ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten