Original Source | Vanilla & Raspberry Shower Gel


Het merk Original Source doet je waarschijnlijk geen belletje rinkelen maar als je Engelse blogs volgt kan je het wel eens tegen komen. Ik kwam bij DM de Vanilla & Raspberry Shower Gel tegen en was meteen verkocht door dit geurtje.Wie graag zoete geurtjes heeft zal deze douchegel ook graag hebben. Het doet me een beetje denken aan Snow Fairy van Lush. Lekker zoet.

Grappig is dat ze zeggen dat ze de frambozen 82 zonsopgangen hebben laten rijpen om dan met vanille te mengen tot deze douchegel. 

De douchegel is dik en heel creamy. Het product schuimt heel goed. Je huid voelt zacht en gehydrateerd aan. 

De verpakking vind ik ook heel leuk. Het is eens niet de standaard ronde flesjes zoals de meeste douchegels. Elke geur heeft zijn eigen kleurcode. De druppels in verschillende kleuren stellen de oliĆ«n en ingrediĆ«nten voor die terecht komen in een trechter en dan samen 1 druppel vormen die uit de fles komen. De flesjes zijn zelfs recycleerbaar.Alle producten van dit merk zijn 100% natuurlijk. Leuk voor de veganlovers. 

Ik kocht deze douchegel bij DM voor € 1,95.

Kennen jullie dit merk?

Reacties

  1. Leuk dat de verpakking ook echt een betekenis heeft! Ik had nog nooit van dit merk gehoord. Volgens mij is deze geur iets te zoet voor me, maar het blijft interessant!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken dit merk nog niet maar het ziet er wel goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten