Op # April


Deze bizarre maand is weer voorbij gevlogen. Ik nam wat meer me-time en vandaag laat ik zien welke producten ik en de rest van het gezin opgebruikt hebben de voorbije maand? Kijken jullie mee? 


Gezichtsverzorging: 

Garancia Larmes De Fantôme
De Larmes De Fantôme is een een multi-actie roll-on voor ogen en oogleden. Het doet wallen en donkere kringen verminderen en gaat rimpels tegen. Ik vond deze crème zalig om te gebruiken. Het koude metalen balletje voelde heel aangenaam aan op de huid en het was handig dat dan meteen product verspreid wordt. De huid onder mijn ogen voelde en voelt nog steeds heel zacht aan. Ik zou dit product zeker nog willen aanschaffen.

Haarproducten:

L'Oréal Paris Elsève Total Repair 5 Steam Mask
Een haarmasker met kapje dat zich richt op beschadigd haar. Het is handig in gebruik. Je voelt het meteen na het aanbrengen warm worden. Mijn haar voelde na het uitspoelen zacht aan. Het had ook meer volume. Dit masker wil ik zeker nog aanschaffen.

Indola Innova Repair Shampoo & Conditioner

Deze lijn richt zich op het herstellen van het haar. Beide producten zorgden ervoor dat mijn haar er weer beter uit zag. Het glansde meer en had meer volume. De producten ruiken ook heel lekker.

Briogeo Don’t Despair, Repair! Deep Conditioning Hair Cap System

Een haarmasker met kapje dat ervoor zorgt dat je haar weer een extra boost krijgt. Mijn haar voelde beter en zacht aan. Het was de tweede maal dat ik dit gebruikte en zou het zeker nog gebruiken.

Action Lotus Water Scent Hair Mask
Een haarmasker speciaal voor je paardenstaart. Was de eerste keer dat ik dit tegenkwam en was aangenaam verrast. Mijn haar voelde erna lekker zacht aan.

Action Me & My Cute Hair Mask Sheet
Een verzorgend en voedend haarmasker met Q10, keratine, jojoba en kokosolie dat zich richt op droog haar. Dit leuke haarkapje met donuts maakte mijn haar zo zacht en voelde ook goed aan. Ik zou dit zeker nog opnieuw kopen.

Balea Professional Oil Repair Intensiv
Nog een haarmasker met een zelfverwarmend kapje. Dit masker richt zicht op extreem beschadigd en droog haar. Ook dit masker gaf mijn haar een boost en zorgde ervoor dat het er gezond en glanzend uit zag.

Maskers:

Douglas Essential Hydrating Masker

Een romig masker met een lichte korrel in. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. In de verpakking zit veel product. Ik had zelfs nog wat over.

Simple Reviving Under-eye Hydrogel Mask

De oogpatches sluiten mooi aan onder de ogen en blijven goed op hun plaats zitten. Mijn huid voelde erna zachter en gehydrateerd aan.

Neutrogena Hydro Boost Hydrogel Masker

Een hydrogel masker uit 2 delen dat mooi aansluit aan het gezicht en goed op zijn plaats blijft zitten. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan.

Kneipp Chill Out Sheet Mask
Een gezichtsmasker met hennepzaad en patchouli dat zich richt op het kalmeren van de huid. Het masker voelde heel fris aan en kalmeerde mijn huid.

The Body Shop Aloe Calm Sheet Mask
Nog een kalmerend gezichtsmasker dat mijn huid zo zacht en gehydrateerd maakte. Dit is tot nu toe mijn favoriete masker van The Body Shop sheet masks.

Bad/doucheproducten:

Kneipp Douche Mint Eucalyptus
Deze douchegel ruikt heerlijk, zeker wanneer je verkouden bent. Ik heb deze als badschuim gebruikt. Zalig.

The Body Shop Rich Plum Shower Gel

Een douchegel uit één van de kerstcollecties van The Body Shop. Ruikt lekker en geeft veel schuim.

Frank Body A-Beauty Scrub
Een heerlijke coffeescrub die lekker ruikt en de huis zacht maakt. Het enige nadeel van een coffeescrub is dat je hele bad ervan vol ligt.

Samples:

Aveda Nutri-Plenish Shampoo & Conditioner
Deze licht hydraterende producten maakten mijn haar goed schoon en zorgde ervoor dat het lekker rook. Ik heb ze maar 1 keer kunnen gebruiken dus veel meer kan ik er momenteel niet over zeggen.

Ziaja Tree Purifying Deeply Cleansing Peeling Paste
Een romige zachte peeling die mijn huid zacht en goed schoon maakte en ook nog eens lekker rook. Deze zou ik wel nog vaker willen gebruiken.

Collistar Energizing Talasso-Scub
Deze scrub is echt één van mijn favoriete scrubs ooit. De zoutdeeltjes maken de huid lekker zacht en na een tijdje krijg je een vreemd gevoel waardoor je weet dat het echt wel iets met je huid doet. Ik ga zeker eens een fullsize versie van aanschaffen.

Rui:

Kruidvat Dinotrux Shampoo & Douchegel
Rui heeft nog een fles van deze shampoo & douchegel opgebruikt. Ruikt lekker en maakt het lichaam en haartjes goed schoon.

Nivea Kids 2 in 1 Shower & Shampoo
Dit product met appelgeur ruikt zo lekker. Na het wassen roken Rui zijn haartjes heerlijk en waren ze ook heel zacht. De shampoo prikt niet in de oogjes.

Filip:

Diesel Only The Brave Parfum
Op dit moment is dit het favoriete parfum van Filip. Ook ik vind het heel lekker ruiken.

Nivea Men Black & White Invisible Orginal

Filip heeft weer één van zijn favoriete deo’s opgebruikt. Hij ruikt lang fris en de deo laat ook geen witte sporen na.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Zo, dat zijn er nogal wat! Mijn man en ik delen de shampoo van Dove en conditioner van Andrelon. Ik heb nog extra zilvershampoo die ik vaak gebruik. En dan natuurlijk doucheschuim, meestal Rituals. Voor ons zoontje gebruik ik Zwitsal en Rituals. En ehh, dat was het geloof ik dan qua producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne producten. Veel gebruikt ook! De maskers lijken mij het fijnst. Zoveel producten gebruik ik niet hoor binnen een maand. Ik gebruik kappersshampoo waar ik lang over doe. Tegenwoordig gebruik ik ook shampoobars. En douchegel doe ik lang over. Gezichtsmaskers gebruik ik eens in de zoveel tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ben ook wel benieuwd naar die shampoobars, al zoveel goeds over gehoord.

      Verwijderen
  3. Zo, flinke lijst! Ik moet ook eens maskers op gaan maken, heb zo'n voorraad liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oow wat een heerlijk pakket zeg zo bij elkaar. Lekker genieten want je hebt een geweldige lijst gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw je hebt nog best heel veel producten opgemaakt zeg! Goed gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een lijstje! Ik gebruik niet zo veel producten. Ik gebruik wel de shampoo en conditioner van die elseve lijn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat hoop beauty producten heb je opgemaakt. Echt goed gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een lijst. Bij mij valt het mee, wat meer aan maskers uitgegeven omdat schoonheidssalon dicht is en kapper

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kan ik wel begrijpen. Is er een masker dat je mij kan aanraden?

      Verwijderen
  9. Wat een lijst. Ja ik heb hoofdzakelijk veel gezichtzepen en shampoos en conditioners gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten