Action | Lotus Water Scent Hair Mask


Vandaag laat ik jullie één van de speciaalste maskers zien die ik ooit getest heb. Bij Action kwam ik onlangs een masker tegen voor je haar en dan bepaald eentje voor je staart. Bizar niet? Benieuwd nam ik het Hair Mask Lotus Water Scent mee. Wil je weten of het meegevallen is lees dan snel verder. Over het Lotus Water Scent Hair Mask heb ik eerlijk gezegd bijna geen info kunnen vinden en ook op de verpakking staat er buiten de ingrediënten enkel dat het ervoor zorgt dat je haar gemakkelijk te doorkammen is.

Ingrediënten:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Chloride, Polyglyceryl-10 Stearate, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Cyclohexasiloxane, Glyceryl Undecylenate, Hydroxyethylcellulose, Parfum, Isopropyl Alcohol, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol.

Dat er zo weinig over te vinden is maakte mij nog meer benieuwd. Dan maar meteen uittesten.

Hoe te gebruiken?
Zet eerst je haar vast in een staart. Scheur het masker open op de scheurlijn. Keer het masker binnenstebuiten en steek je hand in het masker zoals je een handschoen aan zou doen. Plaats vervolgens het masker om je haar en trek het masker omlaag. Knoop de uiteindes van het masker aan elkaar, masseer het product in het haar en laat vervolgens 15 à 20 minuten intrekken. Spoel daarna grondig uit met warm water. 
Het aanbrengen ging vlotter dan verwacht. Ik had zelfs niet eens het gevoel dat ik het masker aan had. Na het verwijderen heb ik mijn haar goed uitgespoeld en voelde meteen dat het heel zacht aanvoelde. Ook het doorkammen ging gemakkelijk. Nadien bleef ik ook een hele tijd een bloemengeur ruiken wat absoluut niet stoorde. Ik ben aangenaam verrast door dit masker en zou het zeker nog aanschaffen.

De exacte prijs weet ik niet meer maar denk dat het € 0,99 was.

Wat denken jullie van die speciale masker? Hadden jullie dit al eerder gezien?
 

Reacties

 1. Dat klinkt aangenaam. Ik wist helemaal niet dat er ook haar maskers bestaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig dat het alleen voor je staart is! Alleen zou de kluns in mij hier denk ik niet mee om kunnen gaan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had ook eerst verwacht dat het aanbrengen moeilijk ging zijn maar dat viel heel goed mee

   Verwijderen
 3. het is nochtans heel gemakkelijk aan te brengen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten