Garancia | Larmes De Fantôme


Met het ouder worden komen er rimpeltjes tevoorschijn en kunnen je oogleden verslappen. De bloedvaatjes in de oogcontour worden poreuzer en laten pigmenten en plasmavocht ontsnappen, wat donkere kringen en wallen veroorzaakt. Garancia heeft hiervoor de oplossing: de Larmes De Fantôme. Ik mocht deze uittesten en vandaag vertel ik jullie hier meer over. De Larmes De Fantôme is een een multi-actie roll-on voor ogen en oogleden. Garancia ontwikkelde hiervoor de LumInEye: een unieke combinatie van lichtreflecterende hightech poeders en actieve bestanddelen om wallen en donkere kringen te doen vervagen en rimpels tegen te gaan. Het maakt de tere huid onder de ogen en aan de oogleden voller en steviger. Het hydrateert de huid en zorgt ervoor dat je er minder vermoeid uit gaat zien.


Ingrediënten:
Aqua (water/ eau)*, butylene glycol, coco-caprylate/ caprate*, boron nitride, maltodextrin*, heptyl undecylenate*, glycerin*, glyceryl oleate citrate*, oleic/ linoleic/ linolenic polyglycerides*, Albizia julibrissin bark extract*, methylpropanediol, Arnica montana flower extract*, Lannea coromandelica bark extract*, methylsilanol mannuronate, acetyl tetrapeptide-5, palmitoyl tetrapeptide-7, palmitoyl oligopeptide, bentonite*, biotin, chrysin, caprylic/ capric glycerides*, xanthan gum*, n-hydroxysuccinimide, steareth-20, parfum (fragrance), sodium benzoate, chlorhex. digluconate, ethylhexylglycerin, sodium citrate, citric acid, phenethyl alcohol, tocopherol, potassium sorbate (*Natuurlijke oorsprong)

Hoe te gebruiken?
Eerst en vooral moe je de flacon goed schudden. Masseer de de oogcontour en de oogleden met de roestvrij stalen kogeltje. Daarna het producten intokkelen met de vingers. Hierdoor trekt de crème sneller in en licht je blik onmiddellijk op. Je mag dit ‘s morgens en ‘s avonds gebruiken. Het metalen kogeltje voelt heel koud aan op de huid en dat vind ik heel aangenaam aanvoelen. Handig is dat terwijl je over je oogleden en oogcontouren rolt je meteen ook product aanbrengt. Het intokkelen zorgt ervoor dat het product sneller intrekt. Het product zelf voelt en ziet er melkachtig uit. De huid onder mijn ogen voelt veel zachter en gehydrateerd aan sinds ik dit product gebruik. Ik ga zelf richting de 40 en mag van geluk spreken dat ik nog geen rimpels heb en ga toch wat proberen om dit tegen te gaan en daar kan een product als de Larmes De Fantôme zeker bij helpen.

De Larmes De Fantôme kost ongeveer € 32,00 en is online of bij de apotheek te koop.

Wat denken jullie van dit oogproduct?


Reacties

Een reactie posten