Nivea Kids | 2 in 1 Douche & Shampoo


Sinds kort kunnen de kleintjes genieten van een verfrissend en fruitig verwenmomentje met de nieuwe 2 in 1 Douche & Shampoo producten van Nivea. Vorige week mocht ik de 2 varianten ontvangen en die liet ik mijn zoontje Rui uittesten. Vandaag vertel ik jullie meer over deze nieuwe producten. 



De 2 in 1 douche & shampoo heeft een zachte douchecrème formule met bio Aloë Vera en kamille . Deze reinigen de haartjes op een zachte manier en zorgen voor de gevoelige kinderhuid en hun delicaat haar. De producten prikken niet in de oogjes en zorgt ervoor dat de haartjes gemakkelijk te doorkammen zijn.

Ze brachten twee varianten uit: eentje met appel geur en eentje met bessen geur.

Ingrediënten:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Decyl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Bisabolol, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-4, Laureth-2, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Denatonium Benzoate. 



Rui was heel enthousiast toen ik hem de flesjes liet zien en eraan liet ruiken. Hij vindt ze allebei lekker ruiken, maar appel is toch zijn favoriet. De producten schuimen heel goed en zorgen ervoor dat zowel de haartjes schoon en zacht aanvoelen. Ook zijn huid ziet en voelt zacht aan. Na enkele dagen roken zijn haartjes nog steeds lekker. Rui vond het leuk om ook eens iets te mogen testen.

De producten hebben een zeepvrije formule en een huidvriendelijke pH waarde en werden getest door kinderartsen en dermatologen.

De 2 in 1 Douche & Shampoo is nu te koop bij de drogist en kost € 3,49.

Welke producten gebruiken jullie voor het haar en lichaam van jullie kindjes? 


Reacties