Indola | Innova Repair


Een tijdje geleden ontdekte ik de website Haarspullen.nl. Op deze website kan je professionele haarproducten voor een mooi prijsje kopen. Ik mocht de Repair lijn van Indola uittesten.

De Repair lijn bestaat uit 5 producten: Shampoo, Conditioner, Capsules, Keratin Filler en het Split-end Serum. De lijn werkt in drie dimensies voor een actief herstel van de haarvezels, cuticula en de haarstructuur. Het haar glanst, voelt zijdezacht aan en is gemakkelijk doorkambaar. Voor het beste resultaat gebruik je deze lijn als holistische care routine, wat ervoor zorgt dat je het beste uit de lijn haalt en dat je voor de volledige 100% profiteert van de voordelen van de Indola Repair lijn. Ik mocht ze alle 5 testen en vandaag vertel ik jullie hier meer over. 
Repair Shampoo #1 Wash

De Repair Shampoo reinigt en herstelt de natuurlijke schoonheid van zwak, beschadigde lokken. Deze luxe shampoo bevat de formule met Marula Olie, die de haarstructuur van binnenuit verzorgt en hersteld. Haarbreuk wordt met 95% vermindert. De formule met Pixel technologie brengt het haar terug in de natuurlijke conditie en geeft een glanzende en levendige haarkleur. Hoe te gebruiken?

Verdeel een hoeveelheid van de Shampoo op vochtig haar. Masseer de lichtjes in en laat even inwerken. Spoel vervolgens het haar grondig uit met lauwwarm water. 


Repair Conditioner #2 Care


De Innova Repair Conditioner is een behandeling die de haarstructuur van binnenuit herstelt. De formule van deze conditioner bevat een UV-filter en gehydrolyseerde keratine waardoor het haar intens gevoed wordt en haarbreuk ruim 95% verminderd. 


Hoe te gebruiken?
Na het wassen verdeel je een hoeveelheid conditioner over je hele haar met extra aandacht aan de haarpunten. Laat de conditioner eventjes inwerken en spoel daarna grondig uit met lauwwarm water.

Repair Keratin Filler #2 Care


De Keratin Filler is een intensieve behandeling voor het haar, die de haarstructuur van binnenuit herstelt. De formule van deze conditioner bevat een UV-filter en gehydrolyseerde keratine. Het haar wordt intens gevoed en haarbreuk wordt met ruim 95% verminderd. 


Hoe te gebruiken?
Spray een kleine hoeveelheid over vochtig of handdoekdroog haar en dan vooral op de haarpunten. Na gebruik hoef je dit niet uit te spoelen.

Repair Split End Serum #2 Care

Het Split-end Serum is een intensieve behandeling tegen gespleten haarpunten en die de haarstructuur van binnenuit herstelt. De formule met Marula Olie maakt het haar glad, glanzend en beschermt het met meer dan 95% tegen haarbreuk. 

Hoe te gebruiken?
Breng een hoeveelheid ter grote van een hazelnoot product aan op je handen en verdeel goed tussen je vingers. Breng aan op droog of vochtig gewassen haar en zorgt ervoor dat je ook goed product aanbrengt op de haarpunten.

Repair Capsules #2 Care

De Repair Capsules zijn een intensieve behandeling voor beschadigd haar, die de haarstructuur van binnenuit herstelt. De capsules bevatten haarolie die voorzien zijn van gehydrolyseerde keratine en hebben een 3-dimensionale werking. 


Hoe te gebruiken?
De Indola Repair Capsules zijn bedoeld voor wekelijkse behandeling. Knijp een capsule stuk in je hand en masseer het product in op schoon, handdoekdroog haar. Vermijd hierbij de aanzet van je haar. 


Ik heb zoals aangegeven de hele lijn aan producten gecombineerd om zo het beste en mooie resultaat te bekomen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nooit professionele haarproducten gebruikt dus ik was heel benieuwd hiernaar. Na een aantal keer de producten afwisselend te gebruiken kan ik zeggen dat mijn haar er mooi en glanzend uitziet. Ook het kammen gaat heel gemakkelijk. Normaal ben ik niet zo voor leave-in producten omdat die mijn haar snel vet laten lijken en dat heb ik bij deze producten helemaal niet. Oh en de producten ruiken zo lekker. Ik ben aangenaam verrast door deze repair producten.

De Indola Repair lijn is te koop op haarspullen.nl.

Welke haarproducten gebruiken jullie?

Reacties

  1. Hoeveel kost dit? Het klinkt goed, maar ook wel als een boel stappen en dus veel werk...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De producten kosten rond de € 10. Je hoeft enkel de eerste stap te doen en daarna kies je welke je als tweede stap doen. Je mag niet telkens alles gebruiken. De capsules mag je bv maar 1 keer per week gebruiken.

      Verwijderen

Een reactie posten