Favorieten April


In april heb ik weer heel wat nieuwe producten ontdekt en maar ook een oude topper herontdekt. Vandaag zet ik voor jullie mijn favoriete producten van de voorbije maand op een rijtje. 


Balea White Chocolate Shampoo

Wie gek is op zoete geurtjes moet deze shampoo zeker eens proberen. De shampoo ruikt naar chocolade en marshmallows. Het product bevat geen siliconen en is geschikt voor alle haartypes.

Garancia Zuiverend, Zuurstofleverend & Stralende Teint Masker

Dit zuiverende masker heeft een zelfschuimende formule met actieve zuurstofbellen waardoor na enkele seconden op je het begint te schuimen. Het zuivert niet alleen de huid maar verheldert en hydrateert deze ook. De structuur van het masker is heel fijn en voelt aangenaam aan op de huid. Als resultaat heb je een schone en zachte huid.

Colab Paradise Dry Shampoo

De laatste tijd gebruik ik vaak droogshampoo’s. Colab is al jaren mijn favoriet merk hiervoor. Paradise heeft een zomerse uitstraling en de geur van kokosnoot. Mijn haar ziet er weer fris uit en ik kan mijn volgende wasbeurt een dagje uitstellen. 


Zoeva Naturally Yours Palette

De voorbije maand heb ik vaak naar het Naturally Yours Palette gegrepen voor mijn dagelijkse ooglooks. Ik heb het palette al een hele tijd liggen en al veel gebruikt maar nu was het toch wat naar de achtergrond geschoven. Ik besloot om het weer te gaan gebruiken omdat ik de kleuren zo mooi vind. Het palette bevat vooral nudekleuren maar ook ene mix van donkere en lichte kleuren waarmee je zowel een look voor overdag als ’s avonds kan maken.

Welke waren jullie favorieten de voorbije maand? Dat mag natuurlijk ook niet – beauty gerelateerd zijn.

Reacties

 1. Leuke favorieten! Ik vind de Colab droogshampoo ook heel erg fijn, zonder witte waas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel apart, een shampoo dat naar chocolade ruikt! Ik weet niet zeker of dat iets voor mij zou zijn, ik hou dan meer van fris.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor 1 fles vind ik het wel leuk maar ik heb graag afwisseling

   Verwijderen
 3. Ik snap wel dat dit favorieten zijn van april. Het zoeva palette had ik nog op mijn lijstje staan. ben je tevreden over de pigmentatie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind de pigmentatie echt super. als je op de titel klikt dan kan je de review met swatches bekijken

   Verwijderen
 4. Wauw die droogshampoo moet ik ook echt proberen. Erg leuke aankopen weer. Dat Zoeva pallette is ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh een droogshampoo, gebruikte het vroeger vaak, nu eigenlijk nooit meer. Deze klinkt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten