Balea | White Chocolate Shampoo


Wie aan Pasen denkt denkt meteen aan chocolade. Allesinds ik toch, hahaha. Onlangs zag ik bij DM een shampoo met chocoladegeur en die moest ik echt eens uittesten. Benieuwd of deze meegevallen is? Lees dan vlug verder. Wat mij meteen opviel toen ik de fles opende was de zoete geur. Het ruikt naar chocolade maar de geur doet me ook denken aan marshmallows. Wie niet gek is op zoete geuren slaat deze best over.

De fles heeft een vorm gekregen zodat deze gemakkelijk in je hand past en niet uit je handen glijdt tijdens het douchen. Heel handig dus. De verpakking zelf vind ik heel mooi. Wit met licht en donder roze accenten, very girly ook. 

De shampoo zelf is doorzichtig terwijl ik een witte/gele vloeistof verwacht had. Denk maar aan gesmolten chocolade. Het product is gemakkelijk te verdelen over het haar en schuimt goed. Mijn haar voelt schoon aan na gebruik. Ik gebruik erna wel altijd een conditioner. Ik gebruik trouwens altijd een conditioner en niet enkel na deze shampoo. Wat ik wel jammer vind is dat de geur niet zo lang blijft hangen na het wassen. Maar alleen al voor die lekker zoete geur zou ik deze nog aanschaffen. Gelukkig had ik meteen 2 flessen meegenomen.

De shampoo is geschikt voor alle haartypes en bevat geen siliconen, wat veel mensen heel fijn zullen vinden.

De White Chocolate Shampoo kost € 0,55 voor een fles van 300 ml en is te koop bij DM.

Wat denken jullie van een shampoo met een chocoladegeurtje?


Reacties