Colab | Original & Paradise Dry Shampoo


Colab is één van mijn favoriete merken op gebied van droogshampoo. Niet alleen is de kwaliteit top maar hebben ze ook superleuke verpakkingen. Ik was op zoek naar een nieuwe en mijn oog viel op de Original en de Paradise. 


De laatste maanden grijp ik steeds vaker naar droogshampoo’s omdat ik mijn haar wat minder wil gaan wassen. Ik heb intussen al enkele verschillende merken gekocht en getest en toch blijf ik naar die van Colab teruggrijpen. Mijn haar ziet er niet alleen terug fris uit, het ruikt lekker en heeft meer volume. Oh en laat geen witte was achter. Dat vind ik echt een pluspunt. Vandaag laat ik jullie weten of deze twee mij ook zo goed bevallen.

Original

De Colab Original Dry Shampoo geeft haar een instant wow-factor met een 'too cool for school' vibe en heeft de heerlijk frisse geur van bergamot en rozengeur. 
De verpakking is roze met in zwarte letters love, heel leuk.

Ingrediënten:
Butaan, isobutaan, propaan, alcohol-denat., Aluminiumzetmeel-octenylsuccinaat, parfum (geur), citronellol, limoneen, geraniol, hexyl-kaneel, hydroxycitronellal.

Paradise


COLAB's Paradise Dry Shampoo geeft het haar een instant wow-factor met feel-good flamingo vibes en een tropische geur van kokosnoot. 
Hoe vrolijk is deze bus met flamingo’s? Bedenk dan nog de kokosgeur en je krijgt meteen een vakantiegevoel. 


Ingrediënten:
Butaan, isobutaan, propaan, alcohol-denat., Aluminiumzetmeel-octenylsuccinaat, parfum (geurstof), butylfenylmethylpropionaat, benzylalcohol, benzylsalicylaat, limoneen, linalool.

Droogshampoo’s zijn heel gemakkelijk in gebruik. Eerst de fles goed schudden en daarna het product op je haarwortels sprayen om een afstand van ongeveer 20 cm. Eventjes met je handen het product wat inmasseren en daarna met je handen of een borstel door je haar gaan. That’s it.

De droogshampoo’s van Colab hebben een frisse geur en laten geen witte waas achter. Je haar ziet er frisser uit en je krijgt ook meer volume. Het blijft één van mijn favoriete merken.

De producten zijn niet getest om dieren en zijn geschikt voor veganisten.

Deze droogshampoo’s zijn te koop bij de drogist.

Gebruiken jullie een droogshampoo?


Reacties

  1. Ik heb de Paradise-variant ook in huis, al beken ik dat ik hem puur voor de verpakking kocht. Ik vind droogshampoo wel handig om te hebben – genre 'je weet maar nooit' –, maar eerlijk gezegd gebruik ik het zelden tot nooit. Af en toe eens op een festival, maar verder ...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten