Zoeva | Naturally Yours Palette


Ok, ik geef het toe. Ik heb al veel nude palettes maar ik had al zoveel gehoord en gelezen over de palettes van Zoeva dat ik er ook eentje wou. Het Naturally Yours Palette vond ik de mooiste en die kleurtjes zou ik allemaal gebruiken. Het zou zonde zijn om een palette te kopen en dan bepaalde kleurtjes nooit te gebruiken.  
Het Naturally Yours Palette is een neutraal palette voor elke dag. Het bevat 10 oogschaduwen met dan vooral nudekleurtjes maar er zitten toch ook wat donkere kleuren in om je look wat opvallender te maken. Er zitten zowel matte als glanzende oogschaduwen in.Pure – Soft & Sexy – Smooth Harmony – Forever Yours – Slow DanceFirst Love – Casual Elegance – Sweet Sound – Lovely Monday – Timeless Chic


De kleuren hebben een zachte textuur, blenden gemakkelijk en zoals je op de foto's kan zien zijn ze goed gepigmenteerd. 

De oogschaduwen zijn verrijkt met vitamine E en 100% vrij van parabenen, minerale oliĆ«n, parfums en ftalaten. 

Het palette is verpakt in een kartonnen doosje met magnetische sluiting.

Ik ben blij met mijn aankoop en dit palette ga ik er zeker vaak bijnemen. Het is ook een aanrader voor beginnende makeuplover.

Het Zoeva Naturally Yours Palette kost € 22,00.

Wat denken jullie van dit palette? Hebben jullie iets van Zoeva?

Reacties

Jessica J. zei…
Wat doe je me aan?! :'D Er is een Zoeva-verkooppunt in een gaanderij hier in Antwerpen. Ik passeer er dagelijks, maar durf niet gaan kijken uit schrik dat mijn portefeuille niet blij gaat zijn, haha. Reviews zoals deze helpen niet!
Ik heb als ik me niet vergist een eyeliner, oogpotlood en palette van zoeva en ben hier echt super tevreden over! Het is echt zo'n fijn en goed merk! En ook dit palette ziet er pretty uit.
Vanessa zei…
Mooie palette! Fijn dat er zowel matte als glanzende oogschaduws in zitten X
Dhini zei…
Wat mooi palette en mooi gepigmenteerd
Hahaha gelukkig woon ik daar niet in de buurt ;)
Ik had er enkel kwasten van.
Het is echt een aanrader. Heb het al vaak gebruikt x
Ja de pigmentatie is echt top