Garancia | Bal Masqué Des Sorciers


Net voordat ik op vakantie vertrok lag er een leuk pakketje met maskertjes van Garancia op mij te wachten. In het pakketje zaten 4 maskertjes van de Bal Masqué Des Sorciers-lijn: Het High-Tech Liftend, Hydraterend & Opvullend Masker, Het Zelfbruinend Nachtmasker, Het Voedend, Kalmerend & Preventief Masker en Het Zuiverend, Zuurstofleverend & Stralende Teint Masker. Vandaag vertel ik jullie meer over deze maskertjes. 


Liftend, Hydraterend & Opvullend Masker

Dit masker is een 2-in-1 behandeling die de huid intensief hydrateert en verstevigd. De gel textuur is een dorstlessende behandeling die de huid transformeert en een film vormt die de huid dan aanspant. De rimpels en tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk vervaagd.
Gebruiksaanwijzing:
Breng een rijke laag aan op het gezicht en masseer daar waar de huid droog en slap is. Laat de huid het masker volledig absorberen en voel hoe een transparante film zich vormt die de huid gaat aanspannen. Het overblijvende product kan je verwijderen met een wattenschijfje met proper water of een hydraterende tonic. Voor een intensiever resultaat kan je het masker ook op het gezicht laten gedurende de hele nacht.

Mijn huid voelt heel gehydrateerd aan na dit maskertje en ik zie er ook minder vermoeid uit. Van rimpels heb ik gelukkig nog geen last dus ik weet niet of het op dit vlak iets doet.

Zelfbruinend Nachtmasker


Het Garancia-laboratorium heeft een innovatief zelfbruinend en ontstressend nachtmasker ontwikkeld dat je huid een prachtige natuurlijke teint geeft en zo een mooie uitstraling geeft.Gebruiksaanwijzing:
Breng het product gelijkmatig aan op het gezicht en op de hals. Dep lichtjes met een watje rond de mond, de wenkbrauwen en de haarlijn. Laat 10 minuten drogen. Was je handen goed na het aanbrengen van het masker.


Eerlijk gezegd had ik wat schrik om dit maskertje te testen maar uiteindelijk is het goed meegevallen. Na 10 minuten voel je het maskertje wat trekken. 'S morgens leek mijn huid inderdaad wat meer getint. Licht, maar natuurlijk en niet te fel. Wel goed opletten dat je alles covert want ik had het niet zo goed gedaan en je zag wel duidelijk tot waar ik maar het masker gebruikt had. 


Voedend, Kalmerend & Preventief Masker

Het masker voedt de huid intensief, verkoelt en verzacht terwijl het herstellend werkt op huidschade. Het verhoogt ook de zontolerantie van de huid. Je kan het gebruiken bij zonnebrand, roodheid, irritatie of zelfs als aftersun.Gebruiksaanwijzing:
Breng een rijke laag van het masker aan over het hele gereinigde gelaat en masseer het product snel in de huid in. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken en het ijzige effect verkoelt de huid en kalmeert irritatie. Verwijder het overblijvende product met een vochtig wattenschijfje of laat het 's nachts op de huid voor een intensief verkoelend en verzachtend effect. Gebruik het masker tot 2x per week.

Aangezien het nog niet echt weer geweest is om te kunnen testen of het tegen zonnebrand en dergelijke werkt kan ik niet zeggen of echt werkt. Natuurlijk heb ik het wel al een getest om te zien hoe het op de huid aanvoelt en ik kan zeggen dat het heel aangenaam en verkoelend voelt. Nu nog wachten op het warme weer om het eens goed te kunnen testen. Ik hou jullie op de hoogte.


Zuiverend, Zuurstofleverend & Stralende Teint Masker

Dit is een ultra-zuiverend masker dat voor een zachte en stralende teint zorgt. Dit masker bevat een "zelfschuimende" formule met actieve zuurstofbellen. Oxypop is een exclusief complex met 4 botanische extracten en zuivere vulkanische witte montmorilloniet-klei met zuiverende eigenschappen, gecombineerd met een uniek zuurstofleverend systeem. De Botanische samenstelling van Oxypop bestaat uit een gepatenteerd bestanddeel uit lariks wat rijk is aan galactoarabinaan, dat de huid zuivert en glad maakt. Komkommerpulp zuivert, ontzwelt en hydrateert. Zilverwilgbast sluit de poriën en regenereert. Extract uit vers citroensap verheldert en adstringeert de huid.Gebruiksaanwijzing:

Eerst en vooral moet je de flacon goed schudden. Breng daarna het product aan op een gereinigd gelaat: 4-5 pompjes op het voorhoofd, 4-5 op elke wang en 4-5 op de kin. Nadat je het gel-crèmige product aangebracht hebt wordt de beige kleur wit en beginnen zich geleidelijk aan bubbels te vormen. Gewoon afspoelen met water wanneer de belletjes verdwenen zijn (na ongeveer 5 minuten). Er wordt aangeraden om het product één keer per week te gebruiken wanneer je een gemengde tot vette huid hebt. Alle andere huidtypes mogen dit naar behoeven gebruiken.


Dit masker vond ik heel speciaal om te gebruiken vanwege de structuur. Na enkele seconden begint het masker te schuimen. Ik heb in het verleden al dergelijke sheetmasks gebruikt maar nog nooit zo’n gewoon masker. Het voelt aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel schoon en zacht aan.

Al de maskers hebben een leuke verpakking, zowel de tubes als de pompflacon. Dit maakt ze ook handig en hygiënisch in gebruik. Ik ben heel tevreden over de werking van alle vier de maskertjes en kan ze zeker aanraden.

De maskers van Garancia kan je kopen bij de apotheek. 


Kenden jullie de maskers van Garancia al?

Reacties

 1. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de maskertjes. Ik heb nog nooit van Garancia gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, ken ik helemaal niet. Eigenlijk gebruik ik nooit een maskertje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee ik ken het eigenlijk niet. Maar ik gebruik eigenlijk ook niet zo vaak een masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee ik kende ze niet maar..."De rimpels en tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk vervaagd", ha die heb ik dus nodig :) Leuk die foto's met de confetti!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je er zo blij mee bent! Ik heb al heel lang geen maskertjes meer gebruikt, maar denk dat mijn huid er nu wel behoefte aan heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had er nog nooit van gehoord maar klinken wel als fijne producten! Ik probeer nu meer maskertjes etc voor mn huid te gebruiken omdat ik echt een droge huid heb momenteel..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken het merk niet, maar je hebt me wel erg nieuwsgierig gemaakt! De verpakkingen vind ik ook erg mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, nog nooit van gehoord. Klinkt in ieder geval wel goed én ziet er leuk uit. Puur de verpakking alleen al vind ik verleidelijk. Dat 'liftend, hydraterend & opvullend' masker klinkt als iets dat ik wel héél goed kan gebruiken :) Om te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten