Favoriete Tarte producten


Wie mij al langer volgt weet dat één van mijn favorieten make-upmerken Tarte is. Telkens ik naar de US ging had ik een lijstje van producten die ik graag wou. Sinds kort is het merk bij Sephora in Frankrijk te koop en hoeven we maar de grens over om deze leuke producten te shoppen. Omdat ze nu veel toegankelijker zijn zette ik eventjes mijn favoriete Tarte producten op een rijtje. Als je gek op oogschaduw bent dan kan ik je zeker de oogschaduwpalettes aanraden. De pigmentatie is echt top. Geen fall-out, mooi en gemakkelijk uit te blenden en ze blijven de hele dag mooi zitten. 

Tartelette 2 In Bloom Amazonian Clay Palette 

Tarte heeft al enkele Tartelette palettes uitgebracht en het In Bloom is mijn favoriet. Het bestaat uit 9 matte en 3 glanzende kleuren. Het is een mix van donkere en lichte bruine en taupe kleuren. Het leuke is dat je een look kan maken per rij, zowel naast als onder elkaar. 
Double Duty Beauty Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette

Het Double Duty Beauty Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette kocht ik vorig jaar in NY en vond het echt een prachtig palette. Het bestaat uit acht kleurtjes, waaronder een bronzer, een highlighter en drie matte en drie glanzende oogschaduwen. Je kan de kleuren onderling mooi combineren en zijn perfect voor je dagelijkse make-up. 
Tarteist Pro To Go Amazonian Clay Palette

Naast de gewone oogschaduwpalettes heeft Tarte ook nog enkele mini-palettes. Mijn oog was gevallen op het Tarteist Pro To Go Amazonian Clay palette. Het bevat 6 kleurtjes oogschaduw, een mix van licht en donkere kleurtjes die je gemakkelijk kan combineren. 
Marine Boosting Mist Mini - Rainforest of the Sea Collection

Ik gebruik elke dag een setting spray en toen ik deze uit de Rainforest of the Sea™ Collection zag wou ik deze eens uittesten. Het is een vier-in-één make-up setting spray, primer, verfrisser en een hydraterende spray. De spray voelt aangenaam en fris aan op de huid en zorgt ervoor dat mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten. 


Shape Tape Contour Concealer

De Shape Tape Contour Concealer is één van hun bekendste producten. Het is een romige concealer met een volledige matte dekking. Met de grote applicator kan je precies contouren en vlekjes verdoezelen. Er is keuze uit 30 verschillende kleuren van heel licht naar heel donker. De concealer dekt goed en blijft ook de hele dag mooi op zijn plaats zitten. Het is de eerste keer dat ik deze gekocht heb en ik ga deze zeker nog aanschaffen.

Voila, hierbij mijn lijstje van toppers die ik gekocht heb. De producten hebben allemaal een hele goede kwaliteit. Oh en heb je die prachtige verpakkingen gezien. 


Ze hebben een uitgebreide collectie maar ik weet niet welke producten ze juist in welke Sephora gaan hebben. Ik ga alvast binnenkort eens een bezoekje gaan brengen met een nieuw verlanglijstje.

Kenden jullie het merk Tarte al? Al een uitstapje richting Frankrijk gepland?


Reacties

 1. Wat ziet alles er mooi uit! Ik ga in juni naar Frankrijk dus wie weet dat ik wat meeneem :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ken het merk niet, maar het ziet er wel mooi uit. mooie diepe kleuren ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleurtjes. Misschien dat ik ze volgende keer ik richting Frankrijk vertrek eens opzoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooie make-up producten. Prachtig verpakking hebben ze

  https://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tarte is echt zo'n heerlijk merk he! De spray vond ik ook altijd heel fijn aanvoelen op de huid, de rest heb ik nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken het merk niet, maar ik heb dan ook helemaal geen verstand van make up haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleine versie lijkt mij genoeg keuze, haha! Gebruik jij echt alle kleuren van zo een pallette?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerlijk gezegd zit er wel altijd een kleurtje tussen dat je bijna niet gebruikt. Ik heb me voorgenomen om met die kleurtjes dan maar eens te experimenteren.

   Verwijderen
 8. Wat een superleuke makeup ! Ik vind de Tartelette 2 In Bloom Amazonian Clay Palette helemaal geweldig (qua kleuren, maar ook het doosje zelf is super !)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook zo fan van het merk, ze hebben geweldige oogschaduwkleurtjes inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt zo'n topmerk en ik ben blij dat het nu gemakkelijker verkrijgbaar is hier.

   Verwijderen

Een reactie posten