Tarte | Tartelette 2 In Bloom Amazonian Clay Palette


Denk dat ik nog nooit zo heb zitten wachten tot een palette te koop was. Al weken zag ik op Instagram en Twitter het mooie Tartelette 2 In Bloom Amazonian Clay Palette voorbij komen en ik moest en zou dat palette hebben.
 
Toen ik zag dat het te koop was bij Rose’s Beauty Store heb ik het meteen besteld. Heb er wel langer op moeten wachten want ze hadden mij het verkeerde palette opgestuurd. Niet zo leuk natuurlijk maar ze hebben het toch omgeruild.
Het Tartelette 2 In Bloom Amazonian Clay Palette bestaat uit 9 matte en 3 glanzende kleuren. Het is een mix van donkere en lichte bruine en taupe kleuren.


Charmer (wit)
Jetsetter (warm taupe)
Rocker (glanzend taupe)
Smokeshow (donkerbruin)


Flower Child (peachy nude)
Smarty Pants (bruin)
Firecracker (brons / koper)
Activist (donkerbruin)


Funny Girl (champagne)
Sweetheart (peach)
Rebel (kastanjebruin)
Leader (aubergine)


Zoals je op de foto's kan zien zijn de kleurtjes mooi gepigmenteerd. Ze blenden ook heel gemakkelijk. Het palette is zo gemaakt dat je telkens met de 4 kleurtjes naast elkaar of de 3 kleurtjes onder elkaar een look kan maken. Je kan ze natuurlijk onderling ook mengen. Met dit palette kan je dus talloze prachtige looks maken.


Tartelette in Bloom zit in een stevig doosjes met allerlei roze tinten om de voorkant. Heel mooi. Het doosje bevat ook een grote spiegel. Handig als je het palette meeneemt.


Wat denken jullie van dit palette?

Reacties

Een reactie posten