Tarte | Tarteist Pro To Go Amazonian Clay Palette


Enkele jaren geleden leerde ik in de VS het merk Tarte kennen. Ik vond de oogschaduwen super en sindsdien heb ik al enkele palettes van het merk in mijn stash. Dankzij mijn collega kon ik er onlangs nog het Tarteist Pro To Go Amazonian Clay Palette aan toevoegen. 


Het Tarteist Pro To Go Amazonian Clay is een mini-palette met 6 kleurtjes oogschaduw: Drive (nude), Stylin (bruin), Boss (brons), Hype (goud), Crisp (kastanjebruin), Dominate (glanzend frambooskleur).

De oogschaduwen bevatten Amazonian Clay waardoor je oogschaduw langer en mooier blijft zitten. Minerale pigmenten die erin zitten verzachten de huid. Daarnaast zit er ook vanilla-extract in die een natuurlijke geur weergeeft. Dit is rijk aan antioxidanten en eigenschappen die huidveroudering tegen gaan.
Het leuke aan dit palette is dat je er veel looks mee kan maken aangezien er een afwisseling in zit van matte, glanzende en metallic kleurtjes. Zelf maak ik meestal een look met matte en glanzende kleuren.

Zoals je op de swatches kan zien zijn de oogschaduwen goed gepigmenteerd. Ze zijn ook heel gemakkelijk uit te blenden en hebben geen fall out. Ik ben helemaal fan van die kleine palette.

Het paletje is verpakt in een mat zwart doosje met gouden letters. Het enige nadeel is dat het hierdoor snel vuil is. De doosje sluit met een magneet. Binnenin zit een grote spiegel. Heel handig om mee te nemen op vakantie.

Het Tarteist Pro To Go Amazonian Clay Palette kost C$30.00.

Kennen jullie het merk Tarte? Hebben jullie er producten van?

Reacties

 1. Ik vind Tarte werkelijk een prachtig merk! ♥ Ik heb de Tarteist Lash Paint Mascara intussen opgemaakt en ben verliefd op het Tartelette in Bloom palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst schrok ik wel van de prijs, maar je krijgt er veel heel veel tinten voor zie ik nu.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omgerekend is het ongever 18 euro. Wat ik het zeker waard vind. Ik heb al veel duurdere palettes gezien waarvan de kwaliteit heel slecht was.

   Verwijderen
 3. Die dominate is echt een hele gave kleur, mooi bij groene ogen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een prachtig pallet, maar ik heb helaas al zoveel oogschaduwkleuren hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren in een prachtige verpakking. Maar ik heb niets met oogschaduw dus ik zal het niet kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de dominate een hele mooie kleur en zou perfect passen bij mijn groene ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi. Deze kleuren zouden mij ook perfect staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi pallet hoor! Dit zijn ook wel echt mijn kleuren :) Ook een erg mooi 'jasje'.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie kleuren. Ik gebruik tegenwoordig veel van de tinten die ik hier zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb nooit van het merk gehoord, maar ik moet ook zeggen dat ik totaal niet in de wereld van beauty zit hihi. Ik draag ook nooit oogschaduw, alleen mascara en een lijntje eyeliner.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh heel erg mooi! ik zou eigelijk ook wat meer moeten uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het ziet er prachtig uit, zelfs voor mensen zoals ik,die weining met make-up hebben, maar ik vind het best duur. Of is dat mijn onbekendheid met de materie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ongeveer 18 euro, er zijn merken waar je minder krijgt voor veel meer geld en daarom is de kwaliteit niet beter

   Verwijderen
 13. ik had er nog nooit van gehoord, maar ik heb zo weinig make up dat dat ook niet zo gek is

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kende dit merk nog niet, maar de palette ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige kleuren oogschaduw. Ik hou van neutrale kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten